bb krem önerisi istiyorummmm.

ben mac in bb kremini kullanıyorum,cildimin nefes almaya başladığını fark ettim fondoteni bıraktığımdan beri,cildim düzeldi,kesinlikle tavsiye ederim!

Bi yerde alışveriş yaparken flormarınkini gördüm, alayım bi bakayım dedim. Genelde flormarın ürünlerini sevmem, kalitesizdir.

Nitekim BB kremi de aynı ne yazıkki, 25-30 lira civarında olması lazım, paramı çöpe attım yani.

bb kremlerden Missha ve Etude house'u çok duydum koreden geliyor bu ürünler online alabilirsin ben internetten alışverişe güvenmediğim için deneyemedim malesef ama çok fazla öneriliyor.
Ben, Vichy'nin bb kremini kullandım memnundum açıkcası. Fiyatı önemli değil diyorsan Diorunki harika kesinlikle öneririm.:)

physicians formula ve la roche posay ın bb.kremlerini kullanıyorum ikisindende memnunum en azından paraben içermiyorlar tavsiye ederim..

kesinlikle erborian markasını tavsiye ediyorum fransız kore ortak çalışması inanılmaz güzel gören herkes bayılıyor ve mutlaka markasını soruyor
kesinlikle pişman olmazsınız alırkende doğal olduğunu söylemişlerdi
ben sephora dan aldım 100 küsur fiyatı var biraz tuzlu ama gerçekten o fiyata değer yani

Uzun zamandır estee lauder'in BB Kremini kullanıyorum yaz-kış. Çok memnunum, tavsiye ederim. Fondöteni unuttum. BB Kremde hiç beğenmediğim iki marka ise nivea ve maybelline.

bence flormarın bb kremini deneyebilirsin yapısı biraz sıvı ama çok güzel kapatıyo şu an mat etkili olanı 5 lira sanırım :) Maybelline de tavsiyemdir

Bende nıvea ve garnıer bb kremi var.

Nıvean'ın bb kremini hiç beğenmedim fondoten gibi cildimi yağlandırdı.

Garnıer bb krem cildimi gayet sabitledi,yağlanmada yapmadı cildimde.

evet unutmuşum ben bunu, erborian da güzeldi

bı arkadasım almıs hıc memnun kalmamıs cok parlattıgını söledı yuzunu. bu markaylamı alakalıdır pekı. yoksa hepsınde parlaklık ozellıgı varmı.

Hayır hepsinde yok, misshalar mat mesela. parlak olan 1 çeşidi var misshanın bb lerinde.

bb krem kullandım güzel. fakat cildin yağlıysa önermem çünkü yüzünü çok yağlandırıyor ve parlatıyoor

hepsi aynı değil dediğim gibi ne aradığınıza bağlı.

ben missha m signature da erborian da severim mesala, ama duruşları farklı. fondötenlerde nasıl mat glowy vs farklı duruş ve çeşitlerde varsa, bb lerde de farklı duruşta ürünler bulabilirsiniz.

ama genelde iyi ürün için iyi rakamları gözden çıkarmak gerekiyor.
nispeten uygun fiyatlılar içinde ise pure beautyler bence başarılı, fiyat performans açısından gayet iyi.

Loreal bb krem kullanıyorum. Cilt tonunu eşitlemesinden memnun kaldım, Bundan daha önce avonun kullandım ama loreal daha iyi kesinlikle.

Canim gunes koruma uva vb arti seyler istiyorsan paraya kiyacaksin misshayi cok begeniyorlae ama ben misshadan istedigim etkiyi bulamadin rengi cildime uymadi cok kulluye kaçıyo buğdayım ben ve bende sivilce yapti genede ciltten cilde degisir bu benim yorumum. Oncelikle cildine uygun olanını bul yağlı karma. Sadece rengimi düzeltsin azcik kapatsin diyosan garnier al derim fiyati iyi ama daha arti seyler istedikcefiyat artar

Garnier'nin BB kremini kullanıyorum çok memnunum kapatıcılığı cildimle olan uyumu oldukça iyi. Çoğu BB krem cildime fazla koyu geliyor maalesef ülkemizde fondöten ve BB krem renk aralığı ve çeşidi kısıtlı olduğu için seçimi iyi yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…