• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bb krem önerisi istiyorummmm.

Eğer çok açık tenli değilsen Avon'un, Oriflame'nin, Vichy İdealia ve Kiehl's'in bb kremlerini öneririm.

Ben Maybelline kullanıyorum gayet memnunum. Kızarıklıkların varsa kapattığını söyleyebilirim.
Bu benim acemiliğimden kaynaklanıyor ama ilk aldığımda parmağımla sürterek uygulamıştım ve hiç memnun kalmamıştım. Meğer doğru uygulamayı bilmiyormuşum. Eğer parmağınla pat pat pat yaparak dağıtırsan güzel bir sonuç elde ediliyor :)

Garnier oneririm, bana gore BB kremi ilk cikartan markalarin basinda geliyor.
Internetten kullanici yorumlarini arastirmanda fayda var, bazi urunler cilde rahatsizlikta verebiliyor.
Benim cildim cok sorunlu degil, fakat yagli bir cildim var... Garnier BB Krem kullandiktan sonra, cildimin daha tazelendigini hissediyorum, cok makyaj yapan birisi olmadigim icin, bana gore iyi bir kurtarici oldu... :34:

MiSSHA TEK GEÇERIM, öbürlerini bırak bende cok aradım kullandım
Misha hatta artık burdan rahatlıkla bulabilirsin, sitesinden kib bence baska arayış icine gitme.

kesinlikle missha. ilkini bitirdim ben 2. siparişim dün geldi bundan sonra başka marka kullanmam. çok çok tavsiye ederim :)

bu işin piri kore markaları malum..

missha m signature kullanıyorum ben hem gerçekten çok açık olan tenime göre sadece misshada var zaten.

yanlız misshaların rengi biraz küllüdür. malum uzak doğuluların o sarı tonlarını kapatmak için küllü olması gerek

bb kremler sürekli kullanildigi icin zararsiz olmali yani kozmetik degil dermokozmetik olmali.sadece eczanede satiliyo olmali. Iceriginide inceledim oksibenzon gibi zararli maddeler yok.dermoskini tavsiye ederim fiyatida 50 civari ama cok uzun sure gidiyor.cildinizi guzel gosterirken zarar da vermek istemiyorsaniz mutlaka oneririm

Ben uzunca bir süredir flormarın bb kremini kullanıyorum 3 dark medium olanını cildimde en ufak bir sivilcelenme sorunu yaşamadım yapış yapış hiç değil ve kokusu muhteşem :112:

Bu konuda maybelline ile giriş yaptim ve fakat yağli buldum onu.. Simdilik yves rocher ile devam ediyorum mutluyum aninda cildimin renk eşitsizliğini gideriyor ve matlaştiriyor. Yağli cilt için öneririm:)

bı arkadasım almıs hıc memnun kalmamıs cok parlattıgını söledı yuzunu. bu markaylamı alakalıdır pekı. yoksa hepsınde parlaklık ozellıgı varmı.

Ben Nivea kullanıyorum çok da memnunum. Garnierinkini denedm sürdüğüm anda gözlerimi yaşartıyo garnierin tüm ürünleri :/

Back