Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bb krem önerisi istiyorummmm.
- Konu Sahibi bicimsiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kesinlikle avonun bb kremini öneririm:) çok memnunum:)almak ıstıyorum ama hangı markanınkı daha ıyıdır bılemedım
Ben Maybelline kullanıyorum gayet memnunum. Kızarıklıkların varsa kapattığını söyleyebilirim.
Bu benim acemiliğimden kaynaklanıyor ama ilk aldığımda parmağımla sürterek uygulamıştım ve hiç memnun kalmamıştım. Meğer doğru uygulamayı bilmiyormuşum. Eğer parmağınla pat pat pat yaparak dağıtırsan güzel bir sonuç elde ediliyor :)
Bu benim acemiliğimden kaynaklanıyor ama ilk aldığımda parmağımla sürterek uygulamıştım ve hiç memnun kalmamıştım. Meğer doğru uygulamayı bilmiyormuşum. Eğer parmağınla pat pat pat yaparak dağıtırsan güzel bir sonuç elde ediliyor :)
- 12 Kasım 2013
- 179
- 31
- 68
Garnier oneririm, bana gore BB kremi ilk cikartan markalarin basinda geliyor.
Internetten kullanici yorumlarini arastirmanda fayda var, bazi urunler cilde rahatsizlikta verebiliyor.
Benim cildim cok sorunlu degil, fakat yagli bir cildim var... Garnier BB Krem kullandiktan sonra, cildimin daha tazelendigini hissediyorum, cok makyaj yapan birisi olmadigim icin, bana gore iyi bir kurtarici oldu...
Internetten kullanici yorumlarini arastirmanda fayda var, bazi urunler cilde rahatsizlikta verebiliyor.
Benim cildim cok sorunlu degil, fakat yagli bir cildim var... Garnier BB Krem kullandiktan sonra, cildimin daha tazelendigini hissediyorum, cok makyaj yapan birisi olmadigim icin, bana gore iyi bir kurtarici oldu...
- 19 Ekim 2010
- 94
- 21
- 98
- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
bb kremler sürekli kullanildigi icin zararsiz olmali yani kozmetik degil dermokozmetik olmali.sadece eczanede satiliyo olmali. Iceriginide inceledim oksibenzon gibi zararli maddeler yok.dermoskini tavsiye ederim fiyatida 50 civari ama cok uzun sure gidiyor.cildinizi guzel gosterirken zarar da vermek istemiyorsaniz mutlaka oneririm