Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Bb krem önerileriniz? Cilt tipine göre:)

anonim_jas

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
5
0
Merabalar arkadaşlar. Benim cildim normalde kuru bir cilt sanırım, özellikle kışın kupkuru oluyor, beyaz beyaz pullu gibi oluyor ağız çevrem. Burun bölgem biraz daha yağlı, gözeneklerim belirgin, siyah noktalarım var. Bb krem kullanmak istiyorum çünkü cildim çok renksiz, beyaz görünüyor ; özellikle kış soğuklarında. Fondötene göre cilde daha zararsızmış galiba? Yalnız gözeneklerimi daha da genişletirmi?? Bana hangi marka bb krem önerirsiniz? Kullandıklarınız hakkında da yorumlarınızı yazarsanız güzel olur. Çok fazla makyaj yapmıyorum ama cildimin soluk görünmesini de istemiyorum. Bb kremler genelde sıvı mı oluyor? çok fazla bilgim yok, aydınlatırsanız sevinirim :)

canım ben garnier karma tipler için açık ton kullanıyorum.bende beyaz tenliyim güneşte karardım bayağı ve hiç yakıştıramıyorum kendime. ben beyaz olmaktan mutluyum anlayacağın ancak bu krem yüzümde artık yandığımdan mıdır nedir açık tonu bile koyu geldi bana sanırım çok beyaz olduğumdan ama genel olarak çok memnunum onu sürünce yüzüm parlıyo genelde pudrayla kullandığım içinde sorun olmuyor. aynı senin gibi burnum yağlı ve siyah nokta sıkıntım var gözeneklerde haliyle geniş. ama bb krem sürünce kapanıyor pürüzsüz bir burnum oluyor bunu gerçekten çok sevdim ama özellikle sürdükten sonra akşamları temizlemelisin özellikle peelingle falan gözeneklerin tıkanmasın bide kremle falan.

Son düzenleme:
Nivea ve Alterra marka BB kremi önermiyorum kendimce.
Pure Beauty diye bir markanın BBsi ni deneyebilirsin. Çok olumlu yorumlar okudum hakkında. Üstelik çok pahalıda değil 20 tl civarlarında(hatta 1-2tl daha düşük.) Watsons dan temin edebileceğin bir krem.. Eğer burun kısmında parlama yapacak olursa yağlı olduğu için çok ama çook hafif bir pudra geçebilirsin.. Ben BB alıp denemek yerine orta kapatıcılıkta su bazlı fondoten tercih ediyorum. Böylece çok zararlıda olmuyor hatta sivilceleri kurutuyor..

Son düzenleme:
canım bende the balm'ın bb kremini çok duydum kullanmıyorum ama alternatif olarak aklında bululnsun testerina bakabilirsin gratislerden..

koreli kadınların günlük bakımlarında eksik etmedikleri bb kremi sürmeden önce yüzlerine türlü çeşit kremler sürdüğünü söyleyebilirim. en çok da o kremlerin faydası var cilde, bb kremden çok. cilde parlaklık, nem ve uyumlu bi ton kazandırıyo o kremler. sıralaması markadan markaya değişiyor. mesela etude house için skin-essence-eye cream-lotion-cream-bb cream şeklinde, skin food markasında emulsion 1 ve 2 gibi sırası değişik. yani bb krem kullanmadan önce cildi iyice temizleyip, nemlendirmek çok daha önemli. ben karma cildim olduğu için skin79 hot pink kullandım bi süre. cildime baya iyi gelmişti ama bu söylediğim markalar türkiyede maalesef satılmıyolar.
flormar en son cc krem çıkardı. ben yüzümdeki kırmızı bölgelerden muzdarip olduğum için yeşilini kullanıyorum. sen soluk bi tenim var diyorsun o yüzden cildini iyice nemlendirdikten sonra mor ya da bej rengi flormar cc krem alıp sürebilirsin. ben yeşilinden çok memnunum. yani cc kremin vaadettiği şey color correcting olduğu için sana en uygun olan o olacaktır.

selam benim cildim de senin cilt tipine benziyor.ben missha bb cream'i aldım ve kesinlikle süper bir bb krem.yüzümü yağlandırmıyor.kalıcığı ve kapatıcılığı daha fazla.fiyatı 50 ml 60,30 ml 30 tl olması lazım.evet biraz fiyatlı ama değiyor doğrusu.imkanın olursa bir denemeni tavsiye ederim :)

watsons'ta satılan pure beauty markasının bb kremini kullanıyorum. çok memnunum.güneş koruma faktoru de epey yüksek. sürülmesi kolay,fiyatı da çok uygun. (bulgarian rose, pembe olan)

konuyla ilgili epey başlık var ama bence de kesinlikle misshanınki en iyisi.hem fondöten kadar ağır durmuyor,onun kadar belli olmuyor, gayet aydınlık ve sağlıklı bir görüntü sağlıyor,yağlandırmıyor,alerji yapmıyor,aynı zamanda nemlendirip bakım yapıyor,güneşten koruyor ,akşama kadar kalıyor,iyi kapatıyor, say say bitmiyor: )
bence bu performansta bir ürüne göre de fiyatı hiç fena değil.krem gibi bir formu var,üstten basmalı bir tüpün içinde.gayet kullanışlı bence.zaten çok azı yetiyor tüm yüze.netten fotolarına bakabilirsiniz.gözeneklerle ilgili bir problem olmadı bende hiç de duymadım.çok arkadaşım kullanıyor hepimiz memnunuz.bittikçe alıcam...

ben phsycians formulanın all in 1 bbsini kullanıyorum...

ne yalan söyliyim bazen silmeden uyuyorum sabah kalkınca cildim muhteşem duruyor...

dolgun dolgun çok güzel...resmen bakım yapıyor....

yalnız yüzü çok kurutuyor...

benim cildim karma...alın çene burunda sorun yok ama yanakları bol bol nemlendiriryorum öyle sürüyorum...

tavsiye ederim...

Son düzenleme:
birçok bb krem kullandım;

Garnier normal ciltler için olanı şu ana kadar en memnun kaldığım diyebilirim,

Garnier yağsız olan biraz cildimi kuruttu fakat güzel,

Misha bb krem güzel fakat kokusu yoğun bi sabun kokusu gibi ve baya beyaz tonda hatta benimki en koyusu olmasına rağmen,

Maybelline bb krem fena değildi gün sonunda parlama yapıyodu,

Nivea bb krem inanılmaz leke yaptı sürerken dağılma sorunu vardı,

pure beauty kullanıyorum ben de ara sıra. Cilt tipim aynen senin bahsettiğin gibi. çok güzel oluyo ama pembesi
la roche un kullandım hiç memnun kalmadım, soyuldu cildimden tuhaf durdu bütünleşmedi filan kimi yerlerde kuruma yaptı.
mischa yı çok merak ediyorum ah şu netten sipariş etme durumu olmasa:44:

benim lekeli ve sivilceli bir cildim var fakat şuan tek tük çıkıyor. önceden garnier kullanmıştım yağlı ciltler için olanını fakat uzun süreli kullanımda cildim aşırı sivilcelendi.
şuan missha vita bb cream matte kullanıyorum. 40 tl gibi bir fiyatı var. çok memnun kaldım. cildimdeki lekeleri kızarıklıkları güzel bir şekilde kapadı.

garnier aldım önce çok sürünce cildi hafif yağlandırıyor ama sonradan maybeline aldım o da kireç gibi bi tuhaf durdu :S

Önerebileceğim bir marka yok ama önermeyeceğim bir marka var o da Flor mar. Cildim hiç hassas filan değildir öncelikle onu belirteyim. Her türlü şeyi kullanırım sürerim ne tahriş olur ne de reaksiyon gösterir. Fakat flormarın bb sini kullandığımda yüzümde iri iri sivilceler çıktı. tabii ki anında fark etmedim. bi beş altı denememden sonra anladım durumu. bu konuyla alakalı özel olarak doktora başvurmadım ama ardı ardına bb kullandıktan sonra durum başıma gelince anladım. iri sivilceden kastım fındık tanesi kadar falan. ve içi iltihap dolu herkeste aynı durum olmayabilir tabii. ben de body shop ve pure beauty önerebilirim rahatlıkla.

Benim de cilt tipim karma ve sivilceye yatkın ben de watsonsdan aldığım pure beauty mavi olanı kullanmıştım, bayağı da memnun kalmıştım tek sorunum renk uyumu olmamasıydı, ama ben de ne sivilce yaptı ne de başka bir problem.. Hatta bakım bile yaptı yüzüm düzelmeye başladı diyebilirim ama dediğim gibi renk uymadığı için ben de BB krem arayışındayım...

cildim karma tip.pembe pure beauty bb krem en güzeli.garnier'ın çıkardığı 2 bb kremide denedim yüzüme hiç uymadı en güzeli pure beauty.

niveanın bb kremi kadar kötü bi bb kreme rastlamadım çamur gibiydi resmen çöpe attım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…