Fondoten goruntusu istiyorsan fondoten kullan.
Fircayla suruyorsun di mi?
Hangi marka fondotenin?
Seciminde hata olmasin?
Bb ya da cc dersen de cc kullan. Bbnin bi tik ustu.
Gercekten bir derdim var.Kizlar ben daha once fondoten kullanmiyordum fakat bikac aydir kullanmaya basladim.Ama cildimde cok belli oluyor.Bb kremin ciltte farkedilmedigini soyluyorlar.Simdi bir de cc krem cikmis.Ben cildimde beyazlik ve puruzsuzluk istiyorum fondoten gibi yani.Sizce hangisini kullanmaliyim ? Bu konuda bilgi sahibi olanlar lutfen yardimci olun
bb yi neyle sürüyorsunuz ?
Firca kullaniyorum ama acil bir seyse elimle suratima bulayip cikmisligim da cok. Bbde cok fark etmiyor ama fondotende cok fark ediyor el firca olayi.
yahu ben deneme amaçlı aldım bb yi ..ama sürmeyi beceremiyorum sanırım:)) fondotön gibi ağır duruyor.. fırça dediğiniz minik fırçalar dimi? öyle deniyim birde.. milletin yüzünde görüyorum makyaj yapmış ama abartmamış düzgün düzgün duruyor.:)
Fondotenin kapaticiligini ve beyazligini seviyorum ama dogal olsun istiyorum.O yuzden bb kremi denemek istiyorum.Cc kapatici ozellige sahip degil diyorlar dogru mu bilmiyorumFondoten goruntusu istiyorsan fondoten kullan.
Fircayla suruyorsun di mi?
Hangi marka fondotenin?
Seciminde hata olmasin?
Bb ya da cc dersen de cc kullan. Bbnin bi tik ustu.
Siz de mi bb krem tavsiye ediyorsunuz ?Missha'nin bb'leri cok iyi biraz pahalida olsa kendi cildine uygun olani secebilirsin umarim memnun kalirsin kore menşeeili urunler genelde iyi oluyor.
Peki yuzdeki lekeleri kapatiyor mu ?bb kullanıyorum aşırı memnunum. beyazlık veriyor hafif. temiz ve pürüzsüz bir görüntü oluyor. ben fırçayla sürüyorum
kapatıyor. ben watsons dan almıştım pure beauty markası. onu kullanıyorum. uzak doğu menşeili:) çok memnunum sivilce yapmadı hiç. 30 tl gibi bir şey.Peki yuzdeki lekeleri kapatiyor mu ?
Bende real techniques firca seti var.
Onu kullaniyorum.
Allik fircasi gibi dusun oyle minik minik degil.
Kesinlıkle cc krem florman deneyın cc sını bb de garmıerde fenaGercekten bir derdim var.Kizlar ben daha once fondoten kullanmiyordum fakat bikac aydir kullanmaya basladim.Ama cildimde cok belli oluyor.Bb kremin ciltte farkedilmedigini soyluyorlar.Simdi bir de cc krem cikmis.Ben cildimde beyazlik ve puruzsuzluk istiyorum fondoten gibi yani.Sizce hangisini kullanmaliyim ? Bu konuda bilgi sahibi olanlar lutfen yardimci olun
Garnıer al bb alcksan ama flormar cc cok ıyıyıBen de bb almak istiyorum. Açık tenliyim, sivilcem yok, sadece renk esitlemek için bana hangi markayı önerirsiniz.
Florman cc de ıyıben diadermine cc krem almıştım.. kapatıcı özelliği yok.hem de hiç. azıcık yüzümü aydınlattı.kullanmadım bi kenarda bekliyor.. garnier bb krem kullanıyrm. eskiden formülü daha mı iyiydi bilmiyorum.severek kullandığım ürün artık hoşuma gitmiyor.. missha yı çok duydum,kk de baya yorum var hakkında..ondan sipariş edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?