• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri BB krem mi CC krem mi?Farkları ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar Missha nın BB kremini kullanıyorum CC krem dye bsey çıkmış fikri olan var mı?

• Her ikisi de cildin anlık olarak daha iyi görünmesini sağlamak için geliştirilmiş formüller.
  • BB, Blemish Balm’ın kısaltması. CC ise Color Control’un.
  • Her iki ürün de nemlendiriyor, problemli bölgeleri hedef alıyor, koruyor, cilt tonunu düzenliyor, aydınlatıyor.
  • CC kremler daha hafif, daha doğal sonuçlar ortaya çıkarıyor.

hürriyet pasaj'dan alıntıdır.

• Her ikisi de cildin anlık olarak daha iyi görünmesini sağlamak için geliştirilmiş formüller.
  • BB, Blemish Balm’ın kısaltması. CC ise Color Control’un.
  • Her iki ürün de nemlendiriyor, problemli bölgeleri hedef alıyor, koruyor, cilt tonunu düzenliyor, aydınlatıyor.
  • CC kremler daha hafif, daha doğal sonuçlar ortaya çıkarıyor.

hürriyet pasaj'dan alıntıdır.

Teşekkürler:).......

Missha yı bircok sitede duydum, memnunlardı. Fakat ben clinique nin bb kremini kullanıyorum gayet memnunum , bazı bb kremleri sivilce yapıyormuş. Ayrıca cc krem de kullandım yine cliniqe nin, hiç ama hiç memnun kalmadım. bi kere kullandım bıraktım inanılmaz yağlı kötü bir görüntü oluşturdu bende. Çok kuru cildi olanlar cc yi tercih edebilir. ama karma hele de yağlı ciltler bence yanaşmasın.:34:

Back
X