- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
BB krem kullanan var mı bi arkadaşım önermişti ama ben henüz almadım çok merak ediyorum nasıl bir şey güzel mi memnun musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BB krem kullanan var mı bi arkadaşım önermişti ama ben henüz almadım çok merak ediyorum nasıl bir şey güzel mi memnun musunuz ?
nivea nın kullanıyorum gayet güzel memnunum ama cildin yağlıysa hiç kullanma derim
ben kullanmıyorum ama arkadaşım aldı sadece krem gibi flormarın biraz fazla sürünce yüzünde çok fazla leke iz yoksa kapatmasında sıkıntı olmaz ama varsa çok iyi kapatmıyor canım sadece cilt rengini dengeliyor ama fondöten gibi renk uyumsuzluğu onda da oluyor
bende hep bb krem kullanıyodum kuzum ama şimdilerde cc kremi deniyorum :)
Ben garnierin BB kremini aldım bi ara en açık tonu bile çok koyu geldi bana eğer açık tenliysen onu önermem farklı markaları bilmiyorum :)
Yalnız benim aldığımın kapatıcılığı pek iyi değildi nasıl desem nemlendirici krem gibi sadece renklisiydi
Evet cildim yağlı . Nedenki ? yağlı olunca krem de de sanrm yağ var o yüzden mi ?
hem cildini daha çok yağlandırıyo hem de parlamaya sebep oluyo.
Evet cildim yağlı . Nedenki ? yağlı olunca krem de de sanrm yağ var o yüzden mi ?
Lekelerim yok denecek kadar az sayılır sivilceler için kullansam mı diye tereddütte kaldım . Zaten bayadır avonun ferahlatıcı ve ışıltı veren fondötenini kullanıyorum o baya iyi ama bb'yi de denesem mi ki dedim .
Evet onu da yeni gördüm o nasıl peki ?
En cok memnun kalıp önerdiğiniz bir marka varmi
Garnier yada maybeline nivea gosh nyk ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinlikle nivea derim... oriflame nin bb kremide çok güzel