- 5 Mart 2013
- 81
- 4
- 28
- Konu Sahibi karamelsos
BB krem almak istiyorum kendime fakat hangi markayı alsam bi türlü karar veremedim. kullanan arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim lütfen ? en iyisi hangisi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garnier'in rengi koyu (beyaz tenler için ) , maybelline ve pure beauty bb kremleri güzel . Ama en iyisi tabii ki missha bb krem . misha'nın Türkiye'de internet satışı var .
BB krem almak istiyorum kendime fakat hangi markayı alsam bi türlü karar veremedim. kullanan arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim lütfen ? en iyisi hangisi ?
pure beauty bulgarian rose kullanıyorum (pembe olan) gayet memnunum![]()
Garnier bende aldım ablama verdim her cilt tipine gitmiyor.
misscha bb cream almıştım ondan memnundum.
Son olarak yurt dışından Laura Mercier aldım fondoten gibi dokusu bunun daha çok memnun kaldım. Ama benim gibi yağlıysa cildiniz misscha dan daha çok memnun kalırsınız sanırım
ben pure beauty alacaktım ama testerlar berbat bir halde olduğu için deneyemedim, o nedenle de testerı nispeten daha iyi durumda olan garnier denedim. bileğimde denedim ama aslında çok hatalı birşey bu. nitekim evde yüzüme denediğimde boynum ile yüzüm arasında ton farkı oldu. ben beyaz tenliyim (sarı alt tonlu), hatta açık buğday da diyebilirim (yazın), ama garnier'in açık tonu bende koyu oldu. o nedenle yüzümün tamamına süremiyorum.
Sadece yağlı olan T bölgesine sürüyorum matlaştırması için. Aslında yapısı çok iyi, yağlı ve karma ciltlere oldukça uygun, matlaştırıcı bir yapısı var. yüze iyice yedirip ciltle bütünleştikten sonra kremsi bir yapı hissetmiyorsunuz, pudra sürmüş gibi oluyor. ama benim cildimde ağız kenarı oldukça kuru olduğu için o bölgede pul pul gibi bir görüntü oldu.
yani uzun lafın kısası cilt tipinize ve cilt renginize uygun olması çok önemli. bir de tester'ı bilekte değil, temiz cilt üzerinde, elmacık kemiğinin altındaki bölgeye ve çeneye-boyna doğru sürerek renginin uyumlu olup olmadığına bakmalı...