aslında pure beauty açık renk değil mesela bana çok koyu geldiMerhabalar.
Neredeyse hiç makyaj yapmıyorum böyle kendimi daha rahat hissediyorum.
Ama dün bb krem aldım pure beauty cildim yağlı bu yüzden bunu önerdi satış görevlisi.
Ben esmer tenliyim bugün denedim sanki açık bir ton oldu bu yüzümün rengi açıldı.
Ama marka yorumlarına bakınca gördüm ki tek renk bu markanın bb kremi.
Normal olan bu mu yani? Neden satıcı beni uyarmadı. Ya da fontoden bb krem falan kullanmadığım için bana mı öyle geliyor bu açıklık?
Aslında bir süre sonra gözüm alışmadı değil, belki de yüzümü pürüzsüzleştirdiği için ben öyle hissediyorum bilmiyorum.BB kremi sürdükten yarım saat sonra falan rengin oturması gerekir.
aslında pure beauty açık renk değil mesela bana çok koyu geldi
sen esmer tenlisin heralde
normal değil tabiki tenine uygunu yada bir açık tonunu alabilirsin tercih meselesi bu
bu marka bence bb de iyi değil daha çok ton avantajı olan markaları dene
Bizim için koyu ama esasında koyu değil standard bir renkaslında pure beauty açık renk değil mesela bana çok koyu geldi
sen esmer tenlisin heralde
normal değil tabiki tenine uygunu yada bir açık tonunu alabilirsin tercih meselesi bu
bu marka bence bb de iyi değil daha çok ton avantajı olan markaları dene
Aslında bir süre sonra gözüm alışmadı değil, belki de yüzümü pürüzsüzleştirdiği için ben öyle hissediyorum bilmiyorum.
Benim dışımda bir göze sorup emin olacağım mesela yarın anneme sorarım renk farkını, teşekkür ederim.
Ben de biraz araştırdım pure beauty yağlı ciltler için en iyisi dediler satış görevlisi de direkt olarak onu söyleyince aldım ben de.
Hiç ton olayını falan da sormadım.
peki önerebileceğin bir ürün/marka var mı bu konuda arkadaşım?
Tamam canım teşekkür ederim sonucu yazarım :)Bizim için koyu ama esasında koyu değil standard bir renk
Sürdükten yarım saat sonra sor tatlım :)
canım missha bb krem kullanıyorum tabi piyasada satısı yok online alıyorum ama ben baya açık tenliyim sen buğday veya esmer tenli isen pure beauty de
maybelline bb kremde işini görür
tabi fiyat konusunda sorunun yoksa
missha , MAC bb kremi de öneririm
sonuçları bize de yaz bence bir ton açık olması kötü durmamıştır çok abes değilse
Arkadaşlar tekrar denedim ve anneme sordum sizleri de haberdar etmek istedim.Bizim için koyu ama esasında koyu değil standard bir renk
Sürdükten yarım saat sonra sor tatlım :)
Arkadaşlar tekrar denedim ve anneme sordum sizleri de haberdar etmek istedim.
Ben ilk kullandığımda elimle yaymıştım ve fazla fazla kullanmıştım, bugün fırçayla ve yeteri kadar kullandım.
Yarım saat sonra anneme sordum hayır açık olmamış aynı kendi cildin gibi dedi.
Çok sevindim
Ve daha güzel bir şey farkettim benim cildim yağlı kaç saattir suratımda en ufak bir parlama kayganlık yağlılık yok.
Cildiniz yağlıysa size de önerebilirim.
Bir de kapatıcılığı da güzel %60 70 gibi.
Fikirleriniz için sizlere de çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımRengin uymasına sevindim canım. Güle güle kullan o halde...
Arkadaşlar tekrar denedim ve anneme sordum sizleri de haberdar etmek istedim.
Ben ilk kullandığımda elimle yaymıştım ve fazla fazla kullanmıştım, bugün fırçayla ve yeteri kadar kullandım.
Yarım saat sonra anneme sordum hayır açık olmamış aynı kendi cildin gibi dedi.
Çok sevindim
Ve daha güzel bir şey farkettim benim cildim yağlı kaç saattir suratımda en ufak bir parlama kayganlık yağlılık yok.
Cildiniz yağlıysa size de önerebilirim.
Bir de kapatıcılığı da güzel %60 70 gibi.
Fikirleriniz için sizlere de çok teşekkür ederim
Evet ben alırken de cc yi önermediler cildim yağlı diye.Pure beauty bb krem benim de yağlı cildimde extra yağlanma yapmamıştı, ama ben rengi biraz donuk-grimsi buldum, sevemedim.Aynı markanın cc kremininse rengine bayıldım, çok sağlıklı-canlı-ışıltılı duruyor ama o da yağlanma yaptı.İkisini karıştırıp mı kullansam napsam :)
canım missha bb krem kullanıyorum tabi piyasada satısı yok online alıyorum ama ben baya açık tenliyim sen buğday veya esmer tenli isen pure beauty de
maybelline bb kremde işini görür
tabi fiyat konusunda sorunun yoksa
missha , MAC bb kremi de öneririm
sonuçları bize de yaz bence bir ton açık olması kötü durmamıştır çok abes değilse
o son 2 yıldır yaz aylarında kullandığım vazgeçilmez BB kremimdi ki mishayı bile kullanmaz olmuştum yaz geldi kullanayım dedim yok cildimle bütünleşmeme bir parlama durumu vardı(cildim yağlı)mishada öyle zaten fazla gri neden böyle oldu anlamadım ama yinede yüksek spf inden dolayı kullanmaya devam edicem
birde pure beauty CC kremi var ama diyim yağlı ciltler uzak dursun ben aldığıma pişman oldum
Selam Kızlar benim de cildim yaglı ve çok çabuk parlıyo. Garnier karma ve yaglı ciltler için bb krem kullanıyorum şimdi yeni yaglı ve problemli ciltler için çıkarmıs. Deneyen var mı ?
Benim cildim yaglı ve gözenekli sivilce sorunum da var çok olmasa da pure beauty mi önerirsiniz ?
Teşekkürler şimdiden
Canım ben bahsettiğim gibi pure beatuy aldım. Benim cildimde yağlı, bazen birkaç sivilcem çıkıyor benim de.Selam Kızlar benim de cildim yaglı ve çok çabuk parlıyo. Garnier karma ve yaglı ciltler için bb krem kullanıyorum şimdi yeni yaglı ve problemli ciltler için çıkarmıs. Deneyen var mı ?
Benim cildim yaglı ve gözenekli sivilce sorunum da var çok olmasa da pure beauty mi önerirsiniz ?
Teşekkürler şimdiden