Pudra, Fondöten, Kapatıcılar bb krem gerçekten müthiş

emel2608

bekliyorum....
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
249
0
bende gitti gidiyordan aldım bu hafta 59 liraya hemde ücretsiz kargo olarak. ilk sürdüğümde hiç bir işe yaramaz gibi gelmişti ama bir süre bekleyince müthiş oluyor hem yumuşacık oluyor insanın cildi.parlak duruyor normale göre hem kırmızılıklarda 15 dakika içinde eşitlenşyro hemde sabah 8 gibi yapıyorum makyajımı akşam 8 de bile aynen duruyo oluyo yüzümde. özellikle benim gibi fondötnsz dışarı çıkmayanlar için gerçekten çok iyi. ben şuan çok memnunum faydası var mı bilmem ama zararı olmadığına göre çok iyi. tavsiye ediyorum.

ben sözde kaç aydır fondöten alıcam bi vaktim olmadı :KK17:
geçen gün annem almış bana avonun bb kremini daha denemedim perşembe günü diploma törenimiz var o zaman kullanıcam bakalım nasılmış bende normalde fondöten kullanıyorum oriflameninki ve flormarın ki bitti şimdi max factor düşünüyorum öneriniz var mı ?:KK12:
benim yüzümde sivilce falan yok Allah' a şükür sadece güzel görünmek için sürüyorum ama fondöten ağır kaçıyo ondan bb krem almış annem cildim düzgün diye

Son düzenleme:
Hangi marka bb krem aldin?

ben perfect cover aldım tenim çok aşırı açık yada çok aşırı koyu değil 23 numara aldım. şimdi 2. yi sipariş edicem sonra aynı satıcdan bulamazsam diye. ben memnunum ton faklılıklarını falan gideriyor. birde temizleyemedğimde içim rahat oluyor zararlı omadığı için hele de fondotön kulananlar için gerçekten missha perfect cover ı tavsiye ediyorum.

X