Ben de 2 çocuk doğurdum ( normal doğumla) ve ameliyattan inanılmaz korkuyordum. 2 şer yıl emzirdim 2 yıl önce emzirdim en son göğüslerim emzirmeyi bıraktıktan sonra iyice küçüldü hiç kalmadı denecek kadar neredeyse dümdüzdü ve Acı ve ağrı çekmeyi göze alarak 5 gün önce 350 cc silikon taktırdım. İlk gün inanılmaz baskı hissettim göğsümde ve aşırı gerginlik, tabi dikişlerim de acıyordu kollarımı zor kullanıyor, yataktan zor doğruluyordum ertesi gün biraz daha azaldı Ağrı hissetmedim sadece gerginlik kaldı kollarımı kullanmaya başladım hastaneden çıkıp eve giderken bir yerde oturdum yemek yedim Ve eve yürüdüm İlk iki gün yatarken ve kalkarken acı hissediliyor ve ikinci gününden itibaren sadece gerginlik hissiydi ve göğsümde iki koca taş varmış gibiydi. İlk üç gün bu şekildeydi üç günün sonunda kaslarım dikişlerim vs hiç ağrı kalmadı 4. Gün işe gittim ve normal sağlıklı biri gibi aktiftim kimse anlamadı ameliyat olduğumu ve bugün 5. Gün inanılmaz iyi hissediyorum sadece sanki çok kalın destekli bir sütyen taşıyormuş hissi var göğsümde..