bazı şeyler üzücü

Yani bencil ve pinti olduğu bir gerçek. İnan birçok yönden iyi olan bir adamla bile evlilik bazen zorlayabiliyor bide bu şekilde olan bir erkekle koşarak uzaklas. Pinti adamla evlenilir mi? Ne kadar zamandır berabersiniz? E hiç sürpriz de yapmiyormus. Ne yapıyor bu adam neden berabersin cidden merak ettim. Ayıp bu yaptığı bu kadarı dusuncesizlik.

Yani bencil ve pinti olduğu bir gerçek. İnan birçok yönden iyi olan bir adamla bile evlilik bazen zorlayabiliyor bide bu şekilde olan bir erkekle koşarak uzaklas. Pinti adamla evlenilir mi? Ne kadar zamandır berabersiniz? E hiç sürpriz de yapmiyormus. Ne yapıyor bu adam neden berabersin cidden merak ettim. Ayıp bu yaptığı bu kadarı dusuncesizlik.
gerçekten çok iyi bir insan aslında. sevmediğine inanasım gelmiyor

Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Sevgili olsanız tamam ama nisanli insanlarda ayrı ayrı ödeyeceğiz teklifinin erkekten gelmesi kadar itici az şey vardır. Birinci seferde buz gibi soğudum ve o adam benim hayat birlestirecegim adam olmazdı...

Siz bu ailesi zengin Karadenizli siyasi çevresi olan arkadaş değil misiniz? Zorla yemekli düğün isteyen? Bence sizin paranız vardır ya ödersiniz bisi olmaz.

gerçekten çok iyi bir insan aslında. sevmediğine inanasım gelmiyor
Kaç yaşında bu adam? Düşüncesiz olduğu çok açık ama bide pinti olduğu. Seviyorsa da böyle seviyor yani böyle sevgi ne bileyim 😔 Ben yaklaşık 10 yıllık evliyim tavsiyem mantıklı olanı sevmek. Körü körüne seviyorum diyip hiç mantık olmadan evlenmek=kendine yazık etmek. E evlenseniz tatile falan gidecek olsanız ne yapacak? Balayı için uygun yer bakmaya Kasım'da baslamaniz lazım. En iyi ihtimalle 30 bin diyelim. 15 ini senin vermeni ister bu adam.

Bence normal olan bazen kızın ama çoğunlukla erkeğin ödemesidir.Ama kız işsizse erkek öder,nokta.Hele de hesap birlikte geldiği halde yok biz ayrı ödeyeceğiz demesi tam bir fiyasko.
Sık sık dışarda yemeye bütçesi yetmiyorsa bir simit ayran alsın,bankta oturun şu yaptığından çok daha şık olur.

Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Doğrusu farzedin ki bu ,bir çok insana göre diyelim .Size normal gelmiyor ve iyi hissetmiyorsanız kendinizi ;bu ilişki sağlıklı değildir sizin için.
Size göre değildir yani bu adam .

Örneğin ; nişanlı olmak bi yana ilk defa yemeğe çıktığımız bi erkek, garsona “ayrı ayrı alın “dese ,daha üzerine düşünmem .

Herkes değerine göre bulsun nişanlısını da kız arkadaşını da . Fakir ise çıktığımız yemekte gerekirse kendi az yesin yine benim hesabı ödesin ya da teklif etmesin yemeğe çıkmayı o kadar açık ve net.

Ben her şartta kartımı zaten uzatırım ama karşıdakinin belli olur zaten ödemeye günüllü olup olmadığı davranışlarından. Beni için net kıstaslardan biri , sizin için kıstas ne ise bunu düşünün işsiz olup olmamanızın konu ile hiç alakası yok.

Tabiki normal degil ve cimri bir erkekle yasamak inan cok zordur. Evlilik olunca evin içine giren herseyin hesabını sorabilir. Tüm faturalar kira kredi ne varsa ortak ödeyelim diyecek bir tipe benziyor. Siz agzından laf almaya calısın. Ev ekonomisiyle ilgili konu acın aklında ne var ne yok öğrenin.

İsteme değil direk şu kadarını buradan geçirin diyor işte gerisi bende kalıyor
Siz bu kadar yoruma karşı gene de evleneceksiniz bu adamla. Üzüldüm gerçekten. Evlenince çok pişman olacaksınız. Şimdi böyle yapan evlenince 1 kilo domatesin yarı parasını ister ki benim bir eski erkek arkadaşım böyle idi. Sonunda ayrıldım ve hiç pişman değilim. O ise evlenmiş kısa sürede boşanmış, hiç şaşırmadım.
Sizin geleceğinizde parlak değil de yaşayıp göreceksiniz malesef

Tabiki normal degil ve cimri bir erkekle yasamak inan cok zordur. Evlilik olunca evin içine giren herseyin hesabını sorabilir. Tüm faturalar kira kredi ne varsa ortak ödeyelim diyecek bir tipe benziyor. Siz agzından laf almaya calısın. Ev ekonomisiyle ilgili konu acın aklında ne var ne yok öğrenin.
Evlenince ortak hesap açılmaz mı peki iki kişi çalışıyor ise

Kaç yaşında bu adam? Düşüncesiz olduğu çok açık ama bide pinti olduğu. Seviyorsa da böyle seviyor yani böyle sevgi ne bileyim 😔 Ben yaklaşık 10 yıllık evliyim tavsiyem mantıklı olanı sevmek. Körü körüne seviyorum diyip hiç mantık olmadan evlenmek=kendine yazık etmek. E evlenseniz tatile falan gidecek olsanız ne yapacak? Balayı için uygun yer bakmaya Kasım'da baslamaniz lazım. En iyi ihtimalle 30 bin diyelim. 15 ini senin vermeni ister bu adam.
balayını erkek öder değil mi

X