Bazi konular hakkinda pismanlik...

Ay ama cok moral verdin cidden...bayildim yazilarina... dert kalmadi yani suan inan...iyi ki acmisim konuyi ve iyi ki yazmissin sende :)

Evet bende degistirme cabasindayim her an...ne bilim farkli birsey iste...ama ayni seyleri hissetigimize sevindim...demekki tek degilmisim...
Bide hic düğünü olmayanlari kv kp le yaşayanları düşün canım. Allah yuvanda mutluluk versin eşya vs. Önemi yok eşya olupta mutsuz olacağına gerçi varmış ama olmasin mutlu ol.

Kamu spotumu ayrı bir paragraf olarak verdim, genel olarak yani muzur, bilgine. :)

Bide hic düğünü olmayanlari kv kp le yaşayanları düşün canım. Allah yuvanda mutluluk versin eşya vs. Önemi yok eşya olupta mutsuz olacağına gerçi varmış ama olmasin mutlu ol.

en ala eşya olsa ne olacak zaten
ilk koltukları gönderip özene bözene koltuk aldım
oğlum diş çıkartırken kemirdi deri olan yerlerini

en ala eşya olsa ne olacak zaten
ilk koltukları gönderip özene bözene koltuk aldım
oğlum diş çıkartırken kemirdi deri olan yerlerini
Aynen canim ben evlendiyimde dogru duzgun esyam bile yoktu. simdi herseyim var şükür cokta mutluyum Allaha Şükür çünkü hicbirzaman eşyaya onem vermedim.konu sahibi hevesli onu anlıyorum yada neden herseyin en iyisini yapmadık neden daha Seçici olmadim diyor anlıyorum. Ama zaman geçtikçe bizim ne demek istedigimizi anlayacak ve kendine gulecek eminim.Hep söylüyorum önce sağlık sonra huzur ve sevgi mutluluk.Gerisi geliyor bi şekilde.

oooo
deme ki daha tanımıyorsun MissPoine 'i
çok saçma sapan şeyler veya çocuklara yönelik olumsuz konular olmadıkça herkese moral verir o

Canım yeni gördüm bunu çok teşekkürler. Senin verdiğin pozitif enerjiye mantıklı sözlere ne demeli. Ben arkadaşıma okurum senin bir yorumunu daha doğrusu kuzenimin sevgilisi psikoloji okuyor dedi ki bu kadın kesinlikle çok anaç birisi. Eminim çevresinde sıkıntısı olan direk onu acıyordur. :) dedim çevresini bırak ben bile ona içimi döktüm :)

Bunların sonu yok canım. Aceleye gelebilir, hiç olmqyabilir, eksik olabilir önemli olan mutluluk. Böyle şeyler insanı mutsuz etmemeli benzer bir durumu ben yqşadım. Bir haftada herşeyi seçtim. İlk başta bende acele ettim dedim ama sonra hiç bir öneminşn olmadığını anladım. Zamanla değişir. Ama o değişende esolır.ur. huzur canım bence en önemlisi bu.

Olan olmuş artık geçmiş için yapacak bir şey yok. Bu yüzden şu an gönlünden geçeni yap. Eşyaları değiştirmek mi istiyorsun, yavaş yavaş değiştir içine sinsin... Hem artık vakit kısıtlamasıda yok ne güzel...

Yinede buna şükür, benim dügünüme bir hafta kala cenazemiz oldu. Cenaze eviydik yani. Ne davul, ne oyun ne halay ne dans hiç bir şey olmadı. Sadece nikahımı yaptık. O kadar hazırlık yaptıgımız halde. Bazen oturuyor bazı şeyler insanın içine ama şükret. En azından dügün fotograflarında doyasıya gülmüşsündür. Biz onu dahi yapamadık.

Allah büyük pişmanlıklar vermesin.Herkesin kendi dönemi şartları beğenileri tercihleri kişilik yapısı farklıdır.Çok değil bugünden 2-3 yıl sonra evlenecek olanında seçimleri daha farklı olacak.Çünkü moda bile değişiyor.
Millet çırağanda düğünler yapıyor her şeyin en phalısını güzelini alıyor saray gibi evlerde oturuyor.Sonra ne oluyor kavga kıyamet boşanma.Ödediği bedel daha ağır oluyor.
Ben yuvama sağlığıma mutluluğuma bakarım.Görsel şeyler,millet şu bu hiçtir.Herşeyi kafaya takmak,insanın sağlığını ve ömrünü törpüler.Kendine güzel uğraşlar edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…