- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
-
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Ay ama cok moral verdin cidden...bayildim yazilarina... dert kalmadi yani suan inan...iyi ki acmisim konuyi ve iyi ki yazmissin sende :)Ne demek ya herkesin oluyor böyle dönemleri, biz evi tadilat yaptırdık bizden 2 yıl önce yaptırdı komşumuz. Geldi ya keşke bende böyle yaptırsaydım dedi. Bazen başka birinden farklı bir fikir görünce keşke diyebiliyorsun. hepimizin hayatında oluyor. En basit örnek bir telefon alıyorsun birkaç ay sonra daha iyisi çıkıyor onu birinde görünce keşke bekleseydim ya diyorsun ben diyorum mesela
Sana birşey söyleyeyim ben evlendikten sonra eşyasını beğenen birini görmedim ya. Kuzenlerimin kaç tanesi evlendi o ondan görüyor pişman oluyor falan. Ben bunu nasıl aldım diyor.
Herşey düzelir üzülme. Bizim evimiz baya eskimişti bir de kooperatif evi olduğu için adi mal kullanmışlar sonra yaptırdık baya büyük bir borcun altına girdik nasıl ödicez diye düşündük ama ödedik çok şükür. Şimdi evimiz yepyeni oldu. Sende alırsın yeni ciciler, hem de sakin sakin, eleye eleye düşüne düşüne, sindire sindire en iyisini alırsın ohh missdaha şunu alacağım. Bunu da almam lazım. Para yeter mi gibi şeyler düşünmeden alırsın. uu çok yazdım mektup gibi olmuş Muzur tilkimi geçtim ha
Bide hic düğünü olmayanlari kv kp le yaşayanları düşün canım. Allah yuvanda mutluluk versin eşya vs. Önemi yok eşya olupta mutsuz olacağına gerçi varmış ama olmasin mutlu ol.Evet bende degistirme cabasindayim her an...ne bilim farkli birsey iste...ama ayni seyleri hissetigimize sevindim...demekki tek degilmisim...
Ay ama cok moral verdin cidden...bayildim yazilarina... dert kalmadi yani suan inan...iyi ki acmisim konuyi ve iyi ki yazmissin sende :)
Kamu spotumu ayrı bir paragraf olarak verdim, genel olarak yani muzur, bilgine. :)ben de bir kamu spotuyla yetineyim
her ineğin altında bir buzağı yoktur
her ineğin altında bir buzağı olduğunu varsaymak da, varsayanın kendi duygularıyla veya kendi yaralarıyla alakalı birşeydir :)
size de öpücükler
Sagol cnm haklisinBide hic düğünü olmayanlari kv kp le yaşayanları düşün canım. Allah yuvanda mutluluk versin eşya vs. Önemi yok eşya olupta mutsuz olacağına gerçi varmış ama olmasin mutlu ol.
:) :) :) aynen öptüm bende...Canım kendini daha iyi hissetmişsen ne mutlu bana. :) Teşekkür ederim bak bende iyi hissettim ne güzel pozitif enerji verdik birbirimize. Öpüyorum senii.
Yavaş yavaş alırsın inşallah canım bozma moralini.Sana ömür boyu mutluluklar dilerim.Sagol cnm haklisin
Kamu spotumu ayrı bir paragraf olarak verdim, genel olarak yani muzur, bilgine. :)
Bide hic düğünü olmayanlari kv kp le yaşayanları düşün canım. Allah yuvanda mutluluk versin eşya vs. Önemi yok eşya olupta mutsuz olacağına gerçi varmış ama olmasin mutlu ol.
Aynen canim ben evlendiyimde dogru duzgun esyam bile yoktu. simdi herseyim var şükür cokta mutluyum Allaha Şükür çünkü hicbirzaman eşyaya onem vermedim.konu sahibi hevesli onu anlıyorum yada neden herseyin en iyisini yapmadık neden daha Seçici olmadim diyor anlıyorum. Ama zaman geçtikçe bizim ne demek istedigimizi anlayacak ve kendine gulecek eminim.Hep söylüyorum önce sağlık sonra huzur ve sevgi mutluluk.Gerisi geliyor bi şekilde.en ala eşya olsa ne olacak zaten
ilk koltukları gönderip özene bözene koltuk aldım
oğlum diş çıkartırken kemirdi deri olan yerlerini
oooo
deme ki daha tanımıyorsunMissPoine 'i
çok saçma sapan şeyler veya çocuklara yönelik olumsuz konular olmadıkça herkese moral verir o
Canım yeni gördüm bunu çok teşekkürler. Senin verdiğin pozitif enerjiye mantıklı sözlere ne demeli. Ben arkadaşıma okurum senin bir yorumunu daha doğrusu kuzenimin sevgilisi psikoloji okuyor dedi ki bu kadın kesinlikle çok anaç birisi. Eminim çevresinde sıkıntısı olan direk onu acıyordur. :) dedim çevresini bırak ben bile ona içimi döktüm :)
Allah büyük pişmanlıklar vermesin.Herkesin kendi dönemi şartları beğenileri tercihleri kişilik yapısı farklıdır.Çok değil bugünden 2-3 yıl sonra evlenecek olanında seçimleri daha farklı olacak.Çünkü moda bile değişiyor.Iyi geceler hanimlar...
ben cok ince detayli biriyimdir bazen ufak seylere bile takilan birisi...bu huyuma karsida birsey yapamiyorum böyleyim yani degismiyor... ben evlendigim dönem...hicbirsey icin diretmedim karsi tarafin gücü neye yetiyorsa tamam dedim... farkli ve cok uzak sehirlerdeydik esimle...evlendikten sonra esimin yasadigi sehre tasindim ben...bu nedenle alisverisleride ordan yaptim...cegiz felan... bir haftada sectim herseyi zaman kisitliydi cünki... mobilya olsun diger seyler olsun dogru düzgün gezemeden sectik...ama begendiklerimiz oldu sonucta... ve simdide kaynim evlendi... onlari gördükce o kadar pisman oluyorum ki... zamanimin olmadigina herseyin aceleyle alindigina..... cok ayri bi farkli bi pismanlik duygusu giriyor icime... ve ben kücük seyleri simdi kendi gücümle degistirmeye calisiyorum... dugun resim albumu olsun felan...o zaman cok kaliteli bi album yaptirmamistik ama simdi istiyorum mesela...bunun gibi bir cok sey daha... bu pismanligi ben nasil asabilirim?