bazı kararları doktora bırakmak doğrumu sizce?

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
selam arkadaşlar ben cuma günü meme büytme ve dikleştirme ameliyatı oluyrm inş.doktorumla çok detaylı konuşamadık.yani msela büyüklüğünü bana bırak yakışanı koyucam dedi.yuvarlak ve damla içinde aynı şekilde.szce doru olan bumu yoksa ben illa şunu istyrm die belirtmekmi daha doru olur?siz nasıl yaptınız.yazarsanız makbule geçicek.

öncelikle hayırlı olsun senin adına çok sevindim.dr eser aydoğdu konusunda kesinlikle iyi yapmışsın.ben ölçü konusunu doktoruma bıraktım çünkü ben ne 300 cc ölçüyü ne de 350 cc yi bilirdim ne de yuvarlaak mı damla mı ? bence bi hastanın bu konuda bi tecrübesi olması mümkün değil eğer daha önce silikon ameliyatı olmadıysa. bu arada benim 350 cc ve yuvarlak. Allah emanet ol.sevgiler

canım saol çok teşekkr ederm.dua istiyorum cuma günü :) bende öle düşündm sadece istediğim boyutu anlatmaya çalıştım ve cc lere karışmadım.buarada sennde hayrlı olsun,memunsundr inş? sende eser hanımamı oldun acaba.iyi yapmışsın derken ii bi doktor seçimimi sencede? ben çok zr karr verdm.eşim bayan doktr istediği için pek seçeneğim yoktu.sonnda eser hanımla anlaştık.umarım hayrlı olr benm için.sende allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…