ben daha 7 haftalık hamişim evet karnım belli ama şuanda hamilelikmi kilomu olduğu dışardan anlaşılmıyo tabi sabahları bende ayakta kalıyorum geçen sabah en sonunda otobüs merdivenlerine oturdum yoksa düşüyodum sonra kızın biri acıdı da yer verdi ama çok sarsılıyorum sabahları havalarda ısınmaya başladı nası devam edicem bakalım
ah ah bi ben bilirim ne cektimi vallaha ehliyetisiz zor oluyor yahu
gecen aylar bende sen gibi otobuse bindim oglumda var pusetinde kenara koydum besiklerin oldugu yere manyagin biti geldi kocaman besigiyle bagiriyor bana yer ver falan diye allahim kor mudur nedir gavurun karisi Kötü Kazen kocaman gobegimi gormuyor sanki isim gucum yok bi de kalkip sana yer vercem incecik ayaklarin ustune dikelebiliyorsun ne yer istiyorsun durduk yere hamile bayandan be yuh
ben cogu zaman disarda isim oluyor ve biniyorum otobuse vallaha ben her zaman yasli insanlara yer veriridim ama artik vermem ne demek ya iki dk birakin da oturalim basim donuyor
ayaklarim agriyor zaten benim bu aralar cok sancim var goren de oluyor kivraniyorum yok allahin bi kulu yok vermiyor yer
insanlar cok vicdansiz yahuklava:
ben 7,5 aylık olana kadar çalıştım zor yürürken çok ayakta yolculuk yaptım ve birgün karşıdan eve eşimle otobüsle geliyoduk inanın mecidiye köyden tuzlaya kadar 1,5 saat ayakta geldim eşim çıldırdı birinle dalaşacak diye yüreğim ağzıma geldi en önemlisi şok olun akşamada doğurdum yani 9ay 10 günlük hamileydim napacan insanlık ölmüş
Ne kadar ayip yani; ben otobus bos olsa bile asla oturmam; sonucta otobuse binen kisilerin %60'i yasli ;hamile veya cocuklu insanlar,..Onlari gorup;gozunun icine bakip yer vermeyen insanlari kiniyorum..
Onlar; verdikleri yer icin bir"Allah razi olsun" almanin guzelligini bilmeyen aciz insanlar..
ahhh ah annemde dio fena olunca yer iste die ama nası istiyim yaa adam para verdi diye çocuğunu kucağına bile almıyo hiç umru deil
ben hamile falan değilim ama çok kızdım kızlar yaa terbiyesizlik resmen...ben kendimi bildim bileli yaşlı hamile herkese yer verdim olması gerekende o zaten..okula giden otobüsler full öğrenci olurdu arada yaşlılar binerdi bazen herkes seferber olurdu bazen kimse kılını kıpırdatmazdı camdan dışarı bakardı herkes görmemiş gibi...bir kere ben arkadaydım amcanın biride önlerde kaldı bakınıyor öğrencilere yer versinler diye kimse oralı değil..bende kalktım yer vermek için hatta kzıın biri hmen oturdu..ben senin için kalkmadım amcaya yer vericem kalkarmısın dedim..neyse amca oturdu ama hem ağlıyor hem dua ediyor yazık yaaa...Allah kalplerimize merhamet versin[/QUO
amin canım Allah herkesin kalbine biraz insan sevgisi versin
ben de hamileyken,elimde 4 yaşında ki oğlum,diğer elimde çanta otobuste yer bulamamış,düşme tehlikesi yaşamıştım.allahtan o zaman yaşlı bir bey amca bana yer verdi de öyle oturabildim.gençlerde hiç saygı yok,bende böyle insanları kınıyorum...saygı biraz millet,ayıp yaaaKötü Kazenklava:
annemle babam her otobüse bindiklerinde mahfoluyorlar,kimse yer verme nezaketini göstermiyor.yaşlılara ve hamile bayanlara öncelik vermeliyiz...
bizim türk geleneklerimize ne oldu bilen var mı?eskiden saygı vardı...senağlama
Arkadaşlar maalesef durum bu ve bu olay İstanbulda oluyor. Başka şehirlerde insanlık daha fazla var ama İstanbulda herkes duyarsız. Bende kızım küçükken kucağımda çok yolculuk yaptım ayakta. Yer verenlerde genelde orta yaş yada üstü oluyordu. gençler çok duyarsız. İnsan çıldırıyor bu durumda ama ben yanımda annem falan olduğunda o otursun diye gözüme kestirdiğim birini mutlaka kaldırıp, annemi oturtuyor, kızımıda kucağına veriyordum. Dinsizin hakkından imansız gelir. Şimdi arabam var allaha şükür binmiyorum hiç otobüse ama binsemde kaldırırım. Kalkmasalar bile kavga çıkarır, içimi rahatlatırım. En çok da ufacık çocuklarına koltuk işgal eden anneler, ne kadar sinir oluyorum onlara anlatamam. O kadının yetiştirdiği çocuktan ne beklersin dimi? İnşallah biraz insan olmayı, insanca yaşamayı öğrenebiliriz...
Kendinize iyi bakın, yer vermeyenleri kaldırın...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?