- 13 Ağustos 2022
- 2.271
- 7.421
Kızlar böyle siteye girip girip çıkıyorum yazmayayım dedim ama yok. Saat 11 40 gibi oğlum uyudu park beşiğine yatırdım eşimde uyuyordu bende yanına yatıverdim sabah 6 buçukta kalktım çünkü oğlum erken uyandı. Neyse tam gözüm dalmış benimde bam bam bam düt düüt dürüdüt davul zurna sesi. Hepimiz sıçradık korkudan oğlum mosmor oldu katıldı ağlarken. Valla bıktım ya her Allahın günü düğün her Allahın günü öğlen davul zurna swsi. Köy meydanı gibi bu ne ya. Zaten 2 tane inşaat var biri tam bitişik binamızı yıktılar diğeri de tam karşımda. Hadi onlar zorunlu olan şeyler ama Şu sokakta oynama bam güm davul seslileri yoruyor ya. Hastası var uyuyan işçisi var bebeği olan var. Birileri evlenecek diye mahalle ayağa mı kalkmalı. Hayır birde bitmiyor 2 saat en az bu sesi dinle. Hele şu zurna sesi hani bir estetik seste çıkmıyor. Yapmayın artık evlenecek arkadaşlar. Eğlencenşzi mekanlarda yapın istediğiniz gibi eğlenin kimse ne karışır ne rahatsız olur. Ama yol kapatıp saatlerce oynamak ne. Hayır bu saatte yasal bir yatırımda olmaz polis çağırsam. Alt katımda kanser hastası bir teyze var kadın kemoterapiden gelmiş dinleniyor geçen karşı komşunun kızı evden çıkarken bando takımı istemiş. Ama görseniz trampetler davullar havada uçuşuyor. Hasta teyzenin kızı çıktı lütfen artık dedi ya 2 saattir dinliyoruz annem yatıp uyuyamadı halsiz zaten kemoterapi aldı bugün dedi. Karşı taraf çemkirip durdu özür dileyeceği yerde. Evden davul zurna bandoyla çıkıyorlar ama 2 gün sonra adliyede alıyorlar soluğu boşanmak için. Adetlerde gösterişe döndü iyice.