Bazen kendimi oyle gucsuz hissediyorum ki..

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
Evet bazen cok gucsuz hissediyorum kendimi.
Daha dogrusu caresiz hissediyorum, karamsar dusunuyorum.

Hayallerimde hep universiteyi kazanmak ve bir meslek sahibi olmak vardi.Kimseye muhtac olmadan kendi ayaklarimin uzerinde durmayi istedim herzaman. Azmettim, sabrettim ve universiteyi kazandim Allah'ima sukur. Bir yil sonra hayirlisiyla mezun oluyorum.
Bu hayalimin gerceklesmesine cok az bir zaman kala karsima bir insan cikti bir sekilde.
Bi takim sorunlar yasadik, engeller vardi, hala var. Cozulmeyecek gibi degil, ama engel sonucta ve canimi cok sIkIyor bu.
Bu tertemiz bir sevgi ve ben bu sevgiyi kaybetmek istemiyorum. 6 hissime guvenirim, bu insanla mutlu olacagima dair bir his var icimde.
Ama dedigim gibi bazen oyle karamsar oluyorum ki anlatamam.
Onunla olamamayi, bir omuru paylasamamayi, boyle bir ihtimalin var olabilecegini dusundukce cildiriyorum.
Oysa ben boyle gucsuz olmamaliyim. Gucsuz olmak, yenilmektir. Yenilmek istemiyorum ben. Tipki universite hayalim gibi, bu hayaliminde gerceklesmesini istiyorum.
Sabir her kapinin anahtaridir. Sabrediyorum, ama insanim bazende olumsuz dusunmeden duramiyorum.

Aranizda benim gibi karamsarliga kapilanlar var mi? Sevdigine ulasmak icin engelleri asanlar varsa bana nasil ayakta kaldiginizi anlatin lutfen..
Buna cok ihtiyacim var bugun:çok üzgünüm:

slm canım buna benzer benımde engellerim var onumde bence asılmayacak bısey degıl ama aılem soz konusu olunca.... bende de o karamsarlık cok var canım bazen bende ne yapacagımı sasırıyorum ama bıraz daha buyudukce ve daha mantıklı dusununce karar verdım kı hıc bır sey ıcın degmıyor herseyı zamana bıraktım ben ıyı ya da kotu ne olursa yemın ederım cok faydasını goruyorum.once cok dusunurdum hayatım soyle olsa falan ıste ama herseyı hayatın akısına bırakınca bı hafıfleme gelıyr ınsana sahsen ben ole oldum cnm tavsıye ederım ılerısını dusunmeden yasa bence hayatı sorunlar asıllacak bıseyse merak etme sen her seyı zaman gosterecek..

canım şu anlattıklarını bütün insanalar mutlaka düşünüyordur bu hissettiklerin normal sen birde beni dinlesen kendini karamsar zannetmezdin seni taktir ediyorum bir şeyleri kabul etmiyorsun pes etmeden savaşı göze almışsın ne güzel zor günleri arkanda bırakacağına eminim bu bilinç sende var ...........:kahve:

Şu an karşında dünyanın en karamsar insanı duruyor.jeyyar Bana bir şey olmadıysa ...Korkma ,sıkma canını ,aşılmayacak engel yok.Önemli olan senin ruhunun huzur içinde olması.Sonucun senin için olumlu ya da olumsuz olması çok önemli değil.Olumsuz bile olsa unutulmayan,dindirilemeyen bir acı yok.Yeter ki öüm acısını tatmayalım.a.s.

X