bazen bebeklerinizin hareketleri tamamen duruyormu?

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
38
arkadaşlar bazen bebek bütün gün hareket etmiyor korkuyorum sizede oluyormu

canım korkmana gerek yok ben bir yerde okumuştum anne hareket ettiği için gündüz bebeğe beşik gibi gelirmiş uyurlarmış gece daha çok uyanık olurlarmış bence hiç telaşlanma ama kontrolleri aksatmamakta fayda var tabiki

Berencım hosgeldın cnm.benımde gecenlerde 2 gun hareket etmedı gıbı oldu.hemen druma gıttım.nstye baktılar kalp atısları ıyıydı suyuna baktı doktor.bende cok korktum.belkıde bız farkedemıyoruz onlar hareket edıyorlardır...

ara ara duruldugu zamanlar oluyor ozellıkle ben hareketlıysem yada baska bı yerdeysem. sanırım yabancı seslerden etkılenıyor. haftasonu 2 gun babanemlerdeydım 1.gun hıc sesı cıkmadı bende korktum noldu dıye ertesı aksam norml temposuna döndü...

bende 25.haftalığım..bebek hareketleri konusunda psikopata bağlamış durumdayım..1 gün çok az hareket etse aklım hep onda oluyor..uyku tutumuyor..ama sanırım normal bir durum..doktorum 24 saat boyunca hiç hareket etmezse sorun olabilir demişti..neyseki şuan bile kıpırdıyor bu da insanın yüzünü güldürüyor çok şükür:)

benimde bazen hiç hareket etmediği oluyor bir gün çok hareketliyse bir gün az hareket ediyor

Evet hiç hareket etmediği olabiliyor mesela bugün sabahtan beri hissetmedim hareketini dün de ben zorladım biraz akşam hareket etsin diye sadece 3-4 kez pıtladı o kadar.Ben de merak ve endişe içinde psikopata bağlıyorum neden hareket etmedi diye ..bugünlerde gribim bir de ondan önce güzel hareket ediyordu birara kaç zamandır yine düzensizleşti hareketleri....bu arada 28 haftalık hamileyim..offfff of

canım benim de bazen hiç hareket etmediği zamanlar oluyor ama , nadir.

26.haftamdayim bazen hareket etmiyor korkuyorum ama normal sanirim cünkü ertesi gün birden canlaniyor...ama haftam ilerledikce hergün oynuyor icimde..

kızlar bebek harelet etmiyorsa bana doktorum ayran ve süt iç demişti....bunlar bebeği hareketlendirirmiş..

dün sabah bende korktum bebegim hareket etmiyo diye ama bugün yerinde durmuyo demekki ara sıra sakin olduklarıda olmuyo degil:)

dun ben sırf bu yuzden doktorumu aradım.. ıkı gun kadar once uzucu bır sey yasadım ondan sonra sankı karnım kuculdu bebek hareketsızlestı telaslandım.. doktor sakın ol bekle dedı..recel yıyıp uzandım bekledık ıkı saat kadar sonra basladı bızım oglan dolanmaaya ama cook korktum.. arada oluyor demek oyle..

benimkide aksine bu günlerde cok hareketli hic durmuyor.....hareket etmedigi zaman cok endiselenyorum ama beni fazla merak icinde birakmadan tekmeliyor

bende ev işi yaptığım zaman o gün hareket etmiyo. sırt üstü yatınca hareketleniyo

geçen benim kızımda hareket etmedi 4 gün boyunca sadece karnımın belli yerlerinde toplanıyordu hiç tekme atmıyordu karnımda yumuşamıştı çok korktum ama normale döndü çok şükür rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…