Baysal nevresim takımları hakkında bilgisi olanlar ...

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
MERHABALAR. kızlar sizlere bu konuyu danışmak istedim. çeyizine bu marka nevresim alanlar oldu mu acaba ? renkleri desenleri çok hoş görünüyor nette , ama kumaşını hiç bilmiyorum. ben evlenirken kristal marka almıştım gerçekten çok kaliteli ürünü. ama şimdi fiyatları ve markaları karşılaştırınca bu ürün ilgimi çekti. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

MERHABALAR. kızlar sizlere bu konuyu danışmak istedim. çeyizine bu marka nevresim alanlar oldu mu acaba ? renkleri desenleri çok hoş görünüyor nette , ama kumaşını hiç bilmiyorum. ben evlenirken kristal marka almıştım gerçekten çok kaliteli ürünü. ama şimdi fiyatları ve markaları karşılaştırınca bu ürün ilgimi çekti. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

bilgisi olan yokmu kızlar dıyatlarıda uygun

Ben de bazı alışveriş sitelerinde görüyorum Baysal nevresim ve pike takımlarını ama güvenip de alamadım hiç :50: Bilemiyorum o yüzden... Ben hep Sarev, Taç ve Jua'dan aldım takımlarımı.

ben beyaz zemin üstünde renkli desenler olan bi takım almıştım renkleri ne karıştı ne soldu kumaşı da sert falan değil memnun kaldım açıkcası ben ama hepsi öyle olur mu bilemem tabi

Arkadaslar merhaba
Belli basli internet sitelerinde baysal in urunlerinin ucuzlugu bana da cazip geldi ve siparis verdim.siparisim dun elime ulasti.pakedi actgimda biraz hayal kirikligi yasadim . Urunun renk agirligi siyahtan olustugu icin tercih sebebimdi fakat soluk griye yakin solmus bi siyah geldi. Urun kalitesini de sevdigimi soyleyemem.

Back
X