Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet'e saldırı

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.418
1.123
Bayrampaşa'da iki kadın terörist Çevik Kuvvet'e el bombası ve uzun namlulu silahla saldırdı. Teröristlerin kıstırıldığı binaya operasyon düzenleniyor

Nihat ULUDAĞ/İSTANBUL

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C Kapısı'na iki kadın terörist, el bombası ve uzun namlulu silahla saldırı düzenledi. Saldırının ardından kaçan ve birinin yaralı olduğu öne sürülen 2 kadın teröristin Bayrampaşa Gazi Sokak'ta girdikleri binaya polis operasyon düzenliyor.

Bölge polis ablukasına alındı. Sokak giriş ve çıkışlara kapatıldı. Vatandaşların dışarı çıkışına izin verilmeyen sokağa özel hareket timleri geldi ve operasyon başlatıldı. İki kadın teröristin sıkıştırıldığı binanın kapısını patlatan polis, içeri giriyor.

1 POLİS YARALANDI
Saldırıda bir polis memurunun kolundan yaralandığı öğrenildi. Gazi Sokak'ta bir binada sıkıştırılan kadın teröristlerin üzerinde el bombaları ve uzun namlulu silahlar olduğu bildiriliyor.

VALİ OLAY YERİNDE
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C kapısında polise yapılan saldırının ardından olay yerine geldi. Bomba ihbarı yapılan aracın yanına giden Vali Şahin, olay yerinde incelemelerde bulunarak polisten bilgi aldı.(CHA)

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1204101-bayrampasa-cevik-kuvvet-onunde-catisma-gerceklesti

Günde 2-3 kez geçiyorum oradan, her yerde silahlı güvenlikler var, nasıl oluyor da elini kolunu sallaya sallaya kaçıyorlar aklım almıyor.

Görüntüleri izledim . Bir adam normal yururken silahli teroristlerle karsilasiyor. Olebilirdi cok sukur bir sey olmadı. Hayatlarimiz pamuk ipligine bağlı.

Dışarı cikmakta imtina ediyorum hele ki cocuklarla ve bunda ne kadar hakli oldugumu yine gordum malesef.

İstanbul'un göbeğinde adam el bombası ile saldırıyor.. Daha ne yazayım ki?

Ne kadar da güvenli bir ortam. Refah ve huzur dolu.
Her yanımız olay.
Bizleri de İstanbul dışına alıp şehri tararlar. Bütün teröristler temizlenir belki?
İyi çocuk olursak şirinleri de görebilecek miyiz acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…