• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAYRAMPAŞA ÖZEL KOLAN HOSPITAL Op. Dr. Murat ÖZTÜRK

destina0505

Kül kedisi
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Ağustos 2007
665
699
648
İstanbul
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Murat ÖZTÜRK

daha önce istanbul güngören kolan gidiyordum murat beye şimdi istanbul bayrampaşaya taşındılar Ben gidiyorum çok memnunum hem genel bilgisiyle hemde yaklaşımı gitmemde büyük rol oynadı
muane ücreti 12 tl tavsiye ederim:)memnun kalacağınızdan eminim çok yoğun olduğu için randevu almanız gerek

2 yengem ve ablam sezaryen yapmıştı çok memnun kaldılar... ilgi alakaları çok iyi kolan hastahaneleri çoktandır bu sektörde tercih sizin:)

hanımlar bir konuya açılık getireyim bir yengem normal doğum yaptı hata suni sancıyla çünkü açılma vardı...ablamda ilk zamanlar normal dediler bebek haftası geçti bebek aşağı gelmedi bide çok kiloluydu onun için sezaryen gerekli görüldü iki tarafta bu yönde istedi..diğer yengemde bebek Doğumunda mekonyum(bebeğin anne karnında kakasını yapması) nedeniyle acil sezaryen oldu bizim durum bu:) normal doğum yapanda çok bu tercih meselesi doktorlarda normal doğum istiyor ama önemli olan anne ve bebek sağlığı tabi tercih sizin biz memnun kaldık:)

Ben de Murat Bey'de dogum yaptim. Butun gebeligim boyunca kendisine gittim. Mukemmel birisi. Hastayi dinleyip anlamasi cevaplayip merakini gidermesi guleryuzu... Alllah razi olsun. Kendisinin bana soyledigi sozu soyluyorum "bak kizim sezaryen diye bir dogum sekli yok. Onu sil at kafandan. Allah ne guzel normali vermis. Eskiden sezaryen mi vardi. Sezaryen bi safra kesesi ameliyati gibi kolay ameliyat degil." Acilmam vardi suni sanci verdiler ama dogum yapan bi bayani gorup korktum (gungoren kolanda. Hastane fiziken berbatti) ve kendi istegimle sezaryen oldum. COK PISMANIM! Sezaryen sonrasi da cok ilgili bir doktor.

Hastane fiziksel olarak cok guzeldi (Bayrampaşa). Kizimi Necati Bey e goturmustum. Muayene de 12 degil sskya 50 TL. Hastane yenilenmis fiyatlar artmis...

evet bende murat beye gidiyorum çok çok memnunum :)hastanın genel durumuna bakılıp hasta normali sezaryen mı karar veriyor.simdi ki bayanlar yani bizler artık hamile kalmak için bile bir sürü tedavi görüyoruz hormon dengemiz bozuldu hem hamile almak hemde doğurmak maalesef eskisi gibi kolay değil:( evlenme yası bunlar hepsi etken:)Allah isteyen herkese çocuk nasıp etsin:)
NOT:)ilk acıldığında 50 tl bi ara 12 yaptılar yeni acıldığı için:) murat bey muayene ücreti şimdi 30 tl SSK ben gittiğim için:)

evet bende murat beye gidiyorum çok çok memnunum :)hastanın genel durumuna bakılıp hasta normali sezaryen mı karar veriyor.simdi ki bayanlar yani bizler artık hamile kalmak için bile bir sürü tedavi görüyoruz hormon dengemiz bozuldu hem hamile almak hemde doğurmak maalesef eskisi gibi kolay değil:KK43: evlenme yası bunlar hepsi etken:)Allah isteyen herkese çocuk nasıp etsin:)
NOT:)ilk acıldığında 50 tl bi ara 12 yaptılar yeni acıldığı için:) murat bey muayene ücreti şimdi 30 tl SSK ben gittiğim için:)
Bende bebek istiyorum o yüzden Bayrampaşada kolan hastanesinde dilek hanıma randevu aldım iyi bir hastane mi acaba yardımcı olursanız sevinirim

Bende istanbula gelin geldigimden itibaren bir arkadasim vasitasinla kendisine gitmeye basladim polikistik over hastasiyim korkularim vardi hep rahatlatti sagolsun diane-35 kullaniyordum ve ne zaman istersen ilacini biraktigin gibi hamile kalirsin dedi öylede oldu suan gebeligimin ilk haftalari bu surecide birlikte tamamlicaz insallah mukemmel bir doktor yiginla hastasi var herkeside tanir ayni alakayi gosterir rahatlatir ilgilidir okadar cok aciklama yaparki bazen ne soyledigini unutursunuz:KK48: siddetle tavsiye ediyorum:KK54:

Merhabalar. 19 Haftalık hamileyim ve doğru düzgün bir doktor bulamadım. Şimdi Murat Bey'e gitmeyi düşünüyorum. Bir de Bayrampaşa Kolan da bebek yoğun bakımı var mı,Bilginiz var mı ? Teşekkürler kızlar..

Merhabalar. 19 Haftalık hamileyim ve doğru düzgün bir doktor bulamadım. Şimdi Murat Bey'e gitmeyi düşünüyorum. Bir de Bayrampaşa Kolan da bebek yoğun bakımı var mı,Bilginiz var mı ? Teşekkürler kızlar..
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı kolan bayrampaşada yoğun bakım ünitesi var benim bebeğim 11 kaldı memnun kaldım... Diğer bir bilgi murat bey ayrıldı özel yer açtı
Bahçelievler mah izzettin çalışlar cad no 32 kat 2 d 6 bahçelievler, Istanbul Türkiye
Tel 0533 798 53 97
Muane ücreti 150 TL

Ben de Selver Hanım a gitmeye başladım.
Kendisi sakin, ilgili, titiz bir hanim. Ultrasonda her seferinde bebeğin tüm organlarını inceliyor, bilgi veriyor. Sorulara anlayışla açıklayıcı cevaplar veriyor

Dilek Hanımdan da hastaları memnun. Ben bir kere Ayten Hanıma gitmiştim, o da çok şeker bir hanımdı çok tatlıydı Azeri kendisi:)

Hastane ise gayet güzel, temiz. Diğer bölümleri bilmiyorum ama kadın doğum servisini beğeniyoruz. Kuzenlerim de orada doğum yaptı. Ekipler çok ilgili

Ben de Selver Hanım a gitmeye başladım.
Kendisi sakin, ilgili, titiz bir hanim. Ultrasonda her seferinde bebeğin tüm organlarını inceliyor, bilgi veriyor. Sorulara anlayışla açıklayıcı cevaplar veriyor

Dilek Hanımdan da hastaları memnun. Ben bir kere Ayten Hanıma gitmiştim, o da çok şeker bir hanımdı çok tatlıydı Azeri kendisi:)

Hastane ise gayet güzel, temiz. Diğer bölümleri bilmiyorum ama kadın doğum servisini beğeniyoruz. Kuzenlerim de orada doğum yaptı. Ekipler çok ilgili
Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim hepimize.
Ben muayne ücretini soracaktım ne kadar acaba?
Bir de ayrıntılı ultrasonu da orada mi yaptirdiniz?

Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim hepimize.
Ben muayne ücretini soracaktım ne kadar acaba?
Bir de ayrıntılı ultrasonu da orada mi yaptirdiniz?

Teşekkür ederim. Hepimize inşallah.
70 lira muayene ücreti ödüyorum
Ayrıntılı ultrason için perşembe günleri perinatolog geliyormuş ama ben o haftalarda başka hastanede takipli olduğum için orayı tercih etmemistim.

Teşekkür ederim. Hepimize inşallah.
70 lira muayene ücreti ödüyorum
Ayrıntılı ultrason için perşembe günleri perinatolog geliyormuş ama ben o haftalarda başka hastanede takipli olduğum için orayı tercih etmemistim.
Anladim teşekkür ederim, detayli ultrason fiyatini bilmiyorsunuz o zaman.

Back