- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Kara_gozlum
Selamin aleykum arkadaslar bayrampasa kolan hastanesi selver kolani tedavi olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen gittin mi selver hanıma acaba bende ona gitmeyi düşünüyorum daSelamin aleykum arkadaslar bayrampasa kolan hastanesi selver kolani tedavi olan varmi
Yok canim gitmedim dahaCanım sen gittin mi selver hanıma acaba bende ona gitmeyi düşünüyorum da
Bende gitmeyi düşünüyorum da ne yapsak diye düşünüp duruyoruzYok canim gitmedim daha
Aslında gitmek istiyorum canim ama emin olamiyorum bana da bi arkadas onerdi gitmek istiyorum ama kararsızımBende gitmeyi düşünüyorum da ne yapsak diye düşünüp duruyoruz
Ben bu hafta içi gidersem yazarım sana canımAslında gitmek istiyorum canim ama emin olamiyorum bana da bi arkadas onerdi gitmek istiyorum ama kararsızım
Iyi olur canim merak ediyorum ilgisi nasil falanBen bu hafta içi gidersem yazarım sana canım
Tamam canım yazarımIyi olur canim merak ediyorum ilgisi nasil falan
Bayrampasada mi canim oda sefakoy de olaninda bildiginiz tanıdığınız bi doktor var mi bayanKolanda dilek hnm a gitmişti Ablam memnun kaldi . Doğumu orda yaptı. İsterseniz bir muayene okun fikir alın
Maalesef Sefaköy ü bilmiyorum. Evet Bayrampaşa da . Bend gidecektim fakat riskli gebelik geçirdiğim için çapa da takip ediliyorum. İnşallah gönlünüze göre doktor bulursunuz. Doğum süreci dipsiz kuyu gibiBayrampasada mi canim oda sefakoy de olaninda bildiginiz tanıdığınız bi doktor var mi bayan