erkek arkadaşımda ne bir heyecan, ne bir uğraş, ne bir merak hiçbir şey yok. Bohçadır şudur budur ben ailesiyle hep görüşüyorum kendisi sadece uzaktan izleyip ne yaprsanız yapın diyor. Zaten evlilik teklifide yok ortada, 7 yıl oldu nişanlanmayıda ben istedim. Sizce zorla mı yapıyorum? Vaz mı geçmeliyim?
Erkekler böyle işlerde heyecansızdır diye düşünüyorum ama evlilik teklifi yok derken neyi kast ediyorsun.. Yani senle evlenmek istiyor da özel bi teklif mi yapmadı yoksa 7 yıldır evliliği hiç konuşmadınız mı :44:
evlilik için hazır olmadığını düşünüyorum. Kendisiyle defalarca konuştum ama erkeklerde heyecan bekleme olmaz öyle şey, neden istemeyeyim filan konuşuyor. DEfalarcada dedim nişanlanıyoruz evlilik teklifi yok diye nişandan sonra edicem diyor.:26:
ben ailemin olduğu ilde değilim kendiside değil o da aileside, ben de uzaktan gideceğiz. Şöyle yapalım diyorum naparsan yap, böyle yapalım diyorum sen bilirisin. Ya iyide yapayım, ben bilirimde en azından sen de görüşünü, fikrini söyle be adam. Eğer sen de sevip istiyorsan azıcık sen de mutlu ol ya. kırk kere evlilik teklifi dedim, hayır öyle janjanlı bişi de istemiyorum benimle evlenir misin bile demedi ya
Düşüncelerimi söylemişsin :)Üstüne çok gidiyorsun gibi geldi bana.İnsan erkek arkadaşına bana evlilik teklifi etmeyecek misin? diye sorar mı? Bu bana tuhaf geldi.Kendisi ne zamanı uygun görürse o zaman eder, siparişle evlenme teklifi mi olur?
Hem ayrıca diğer arkadaşlarında belirttiği gibi, erkekler bu tarz konularda bizden daha soğukkanlı olabiliyorlar.Senin bohça şu bu dediklerin onun için "1 günde halledilecek şeyler, bu kadar abartacak ne var" şeklinde algılanıyor.
erkek arkadaşımda ne bir heyecan, ne bir uğraş, ne bir merak hiçbir şey yok. Bohçadır şudur budur ben ailesiyle hep görüşüyorum kendisi sadece uzaktan izleyip ne yaprsanız yapın diyor. Zaten evlilik teklifide yok ortada, 7 yıl oldu nişanlanmayıda ben istedim. Sizce zorla mı yapıyorum? Vaz mı geçmeliyim?
Bu arada bayramın hangi günü yapıyorsunuz nişanı? Ben hala karar veremedim.
Biraz kalabalık gelecekler, insanların önemli ziyaretleri ya da kurbanları olabilir ilk gün, engellemiş oluruz. Sonraki günlerde de çat kapı alakasız birileri gelebilir nişanın ya da istemenin ortasında, o da tuhaf olur.
Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?