• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan bayramda nişanım var ama?????

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
erkek arkadaşımda ne bir heyecan, ne bir uğraş, ne bir merak hiçbir şey yok. Bohçadır şudur budur ben ailesiyle hep görüşüyorum kendisi sadece uzaktan izleyip ne yaprsanız yapın diyor. Zaten evlilik teklifide yok ortada, 7 yıl oldu nişanlanmayıda ben istedim. Sizce zorla mı yapıyorum? Vaz mı geçmeliyim?:14:

Erkekler böyle işlerde heyecansızdır diye düşünüyorum ama evlilik teklifi yok derken neyi kast ediyorsun.. Yani senle evlenmek istiyor da özel bi teklif mi yapmadı yoksa 7 yıldır evliliği hiç konuşmadınız mı :44:

Erkekler böyle işlerde heyecansızdır diye düşünüyorum ama evlilik teklifi yok derken neyi kast ediyorsun.. Yani senle evlenmek istiyor da özel bi teklif mi yapmadı yoksa 7 yıldır evliliği hiç konuşmadınız mı :44:

evlilik için hazır olmadığını düşünüyorum. Kendisiyle defalarca konuştum ama erkeklerde heyecan bekleme olmaz öyle şey, neden istemeyeyim filan konuşuyor. DEfalarcada dedim nişanlanıyoruz evlilik teklifi yok diye nişandan sonra edicem diyor.:26:

Cnm nişanlın bu tür şeylere heyecan duymuyor diye vaz geçilir mi nişandan.. Erkekler genelde ıvır zıvır olarak görüyor bohça gbi adetten şeyleri genel olarak onlara saçma geliyor ztn bi de 7 yıl olmş birlikteliğiniz alışkanlık haline geldiği için her şey bi duygu belirtisi görmek zor erkeklerde.. Eğer sana değer veriyor ilişkiniz güzel gidiyorsa böyle küçük şeyleri önemseme. Sen kendi heyecanını yaşa boşver.. Ha bi de evlenme teklifi etmedyse bi konuş onunla fikrini sor hazr mı evliliğe diye..

evlilik için hazır olmadığını düşünüyorum. Kendisiyle defalarca konuştum ama erkeklerde heyecan bekleme olmaz öyle şey, neden istemeyeyim filan konuşuyor. DEfalarcada dedim nişanlanıyoruz evlilik teklifi yok diye nişandan sonra edicem diyor.:26:

Eğer tek sorun buysa buna fazla takılma cnm erkekler böyle şeylerde biraz odun oluyor :1:

ben ailemin olduğu ilde değilim kendiside değil o da aileside, ben de uzaktan gideceğiz. Şöyle yapalım diyorum naparsan yap, böyle yapalım diyorum sen bilirisin. Ya iyide yapayım, ben bilirimde en azından sen de görüşünü, fikrini söyle be adam. Eğer sen de sevip istiyorsan azıcık sen de mutlu ol ya. kırk kere evlilik teklifi dedim, hayır öyle janjanlı bişi de istemiyorum benimle evlenir misin bile demedi ya :14:

ben ailemin olduğu ilde değilim kendiside değil o da aileside, ben de uzaktan gideceğiz. Şöyle yapalım diyorum naparsan yap, böyle yapalım diyorum sen bilirisin. Ya iyide yapayım, ben bilirimde en azından sen de görüşünü, fikrini söyle be adam. Eğer sen de sevip istiyorsan azıcık sen de mutlu ol ya. kırk kere evlilik teklifi dedim, hayır öyle janjanlı bişi de istemiyorum benimle evlenir misin bile demedi ya :14:

Üstüne çok gidiyorsun gibi geldi bana.İnsan erkek arkadaşına bana evlilik teklifi etmeyecek misin? diye sorar mı? Bu bana tuhaf geldi.Kendisi ne zamanı uygun görürse o zaman eder, siparişle evlenme teklifi mi olur?

Hem ayrıca diğer arkadaşlarında belirttiği gibi, erkekler bu tarz konularda bizden daha soğukkanlı olabiliyorlar.Senin bohça şu bu dediklerin onun için "1 günde halledilecek şeyler, bu kadar abartacak ne var" şeklinde algılanıyor.

Üstüne çok gidiyorsun gibi geldi bana.İnsan erkek arkadaşına bana evlilik teklifi etmeyecek misin? diye sorar mı? Bu bana tuhaf geldi.Kendisi ne zamanı uygun görürse o zaman eder, siparişle evlenme teklifi mi olur?

Hem ayrıca diğer arkadaşlarında belirttiği gibi, erkekler bu tarz konularda bizden daha soğukkanlı olabiliyorlar.Senin bohça şu bu dediklerin onun için "1 günde halledilecek şeyler, bu kadar abartacak ne var" şeklinde algılanıyor.
Düşüncelerimi söylemişsin :)

erkek arkadaşımda ne bir heyecan, ne bir uğraş, ne bir merak hiçbir şey yok. Bohçadır şudur budur ben ailesiyle hep görüşüyorum kendisi sadece uzaktan izleyip ne yaprsanız yapın diyor. Zaten evlilik teklifide yok ortada, 7 yıl oldu nişanlanmayıda ben istedim. Sizce zorla mı yapıyorum? Vaz mı geçmeliyim?:14:

Canım bence biraz stresten alınganlık yapıyor olabilirsin :))

Ben hiçbir erkek görmedim ki bohça vs ile ilgilensin, zaten kayınvalideler halleder genelde. Biz de bayramda nişan düşünüyoruz kısmetse, erkek arkadaşım "sen bana ne yapılacağını söyle, ben yapayım, ben hiç adet madet bilmem" diyor, bence de gayet normal bu durumlar :9:

Evlilik teklifi konusunda da fazla üstüne gitme derim, üstelersen gönülsüz olur, anlamı kalmaz. O istediği zaman istediği gibi yapsın, çok takılmaya gerek yok bence :))

Bu arada bayramın hangi günü yapıyorsunuz nişanı? Ben hala karar veremedim.

Biraz kalabalık gelecekler, insanların önemli ziyaretleri ya da kurbanları olabilir ilk gün, engellemiş oluruz. Sonraki günlerde de çat kapı alakasız birileri gelebilir nişanın ya da istemenin ortasında, o da tuhaf olur.

Bilemedim :31:

Bu arada bayramın hangi günü yapıyorsunuz nişanı? Ben hala karar veremedim.

Biraz kalabalık gelecekler, insanların önemli ziyaretleri ya da kurbanları olabilir ilk gün, engellemiş oluruz. Sonraki günlerde de çat kapı alakasız birileri gelebilir nişanın ya da istemenin ortasında, o da tuhaf olur.

Bilemedim :31:

biz 2. ya da 3. gün düşünüyoruz bence de ilk gün yapma kurban kesimi şu bu olur.

Ah ah benzer şey bana da oldu anlıyorum seni :1:
Birlikteliğimize başladığımız ilk günden beri evlilik hep dilimizde,aklımızda.. :16:
Ama ancak yaşımız geldi söz tarihimiz yeni belirlendi... Bende bi telaş hemen bi heves sanki söz yarın:16:
Yüzük bakıyorum, pasta modeli, hediyelikler, kıyafetler kafam bi dünya :31:
Bizimkinde tık yok "acele etme daha 4 ay var son 1 ay hallolur telaş etme" demez mii :53::53::53:
İlk bi afalladım çok üzüldüm :25:
Ben de biliyorum erken ama insan heyecanlanıyor karşı tarafta da bi istek görmek istiyor :1:
Sonra anladım ki bu hep böyle olcak
Erkekler bizim kadar ilgili olmayacaklar bu işlere :26:
Oturdum ona bi güzel anlattım bu ilgisizliğinin beni kırdığını ve heveslerimi paylaşmak istediğimi,ondan da katılım beklediğimi :48:
O da anladı üzüldüğümü, o gün bugündür daha destek bana :nazar: :12:
Belki sen de ufak bi konuşma yaparsan toparlar kendini,daha bi ilgili olur :13:

evlenme teklifi etmedi hevessiz diye nişandan vazgeçilirmi hiç alışveriş yöresel bişey ben on gün oldu nişanlanalı erkekler bu tarz şeyleri gereksiz görür ama alışverişe çıkıldığında şunu alalaım buda olsun der yani benimki öyleydi ve evlilik teklifi bende almadım ama hiç sorun etmedim gerekte görmedim şahsen ne yani evlilik teklifi olmadan evlenilmiyomu bence herşeye bu kadar takılma takıldıkça sıkar ve uzar bu işler

Back