bayramda nereye gidiyorsunuz bayanlar

el öpmeye gidiyorum

Ahhh o eski bayramlar nerde lafının lafta kalmaması taraftarıyım ve iş konusunda da izin sıkıntımız çıkmadığı sürece bayram : tatil modunu yaşamayalım dedik eşimle.

Biz de öyle yaparsak gelecek nesil bayramdan ve anlamından bir haber olacak.

anne tarafımın yazlık belde de olmasının faydasını gördük her zaman hem akraba ziyareti yapıyoruz hem de denizden faydalanıyoruz

Büyükleri ziyaret, tek 1 günde nişanlımın ailesine el öpmeye gideceğiz şehir dışına

Benim ailem 8 saatlik mesafede. eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz
Bizim bayram serüvenimiz aynıdır genelde
Bayramın 1.günü kahvaltı mutlaka eşimin ailesiyle yapılır, öğleden sonrada benim memleketime gidilir bayrama orda devam edilir
Bu bayramda öyle olacak inşallah

Cumartesi, pazar, pazartesi ve salı onun ailesiyle. Çarşamba perşembe benim ailemle...

geçen bayram bozcadaya gittik. bayramdan biraz önce gittik. tüm bayramı orda geçirdik. ama bayram günü insanlar resmen akın akın geldi adaya. sonra ordan izmire geçtik. dönerken bir trafik bir trafik. artık isyan modundaydık.

şuanda da trafikten korktuğumuzdan tatile gidemiyoruz. mecbur istanbuldayız. tüm akrabaları dolaşır artık ya yine tembellik yaparız ya da istanbul içi günübirlik nereye gidebiliyorsak oraya gideriz.

eskiden babannemi ziyare giderdim. oda vefat etti..
anneannemi ziyarete giderdim ama memlekete gitti..
amcam, benm bayramımı kutlayan ilk kişise senelerdir harçlık veririm demişti. bende hersabah mesaj atardım kutlardım.sonrada arardım harçlığımı hatırlatırdım. o amcamda vefat etti..onsuz ilk bayram..
annemde taziye için memlekette..
buruk bir bayram olacak benim için..
tek istediğim dağda olan mezarlığa arabasız gidelemeyecek mezarlığa gidebilmek.. genelde arabada yer olmadığı için gidemiyorum..
hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…