• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda eve tklmak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
önümüzdeki bayram yurt dışına gitmeyi planlamıştık ama domuz gribi olaylarından sonra 1 yaşındaki kızım için vazgeçtim.bayramda anlayacağınınz yine eve tıkıldık demektir bu...akannehirakannehirakannehir:mymeka:
siz ne düşünüyorsunuz hatta alternatif önerilerede açığım vereliniortakvereliniortaka.s.

ay evet, şuan ankarada bi okulda 4 çocukta varmış ve okul 1 hafta kapatılmış, araştırmalar göre yurtdışından seyehatten gelen bi öğrenci yaymış, yurtdışı çok tehlikeli, bence isabetli karar vermişsiniz

öyle canım zaten ankara yazıyor bi de profilinde bi yaşında kızınız varsa evde kalın en iysi sonra gidersiniz yazın fln

öyle canım zaten ankara yazıyor bi de profilinde bi yaşında kızınız varsa evde kalın en iysi sonra gidersiniz yazın fln
karar verdik bayramda sizdeyizzzzz o zaman :roflol::roflol::roflol::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehir

karar verdik bayramda sizdeyizzzzz o zaman :roflol::roflol::roflol::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bayramda mafolduk desene zaten memleketten gelicekler benim nişanım içinopuyorumnanaktan

ooo nişan çok tebrik ederim zarifecim...gerçi evlenince o anlar maziye karışıyor ama neyse yinede mesut olun diyelimkaydirigubbakcemile3

biz kurbanımızı kesip (Allah kabul etsin)dağıtma işleminden sonra büyüklerimizi gezicez her bayramda olduğu gibi..
kıbrıs filan düşünmezmisiniz??

kızımla zor biraz yani şu grip vakasından sonra uçak olayından korktumda benim de ailem olsaydı keşke 2 de vefat etti nereyi gezeyim kayınvalidem zaten beni hiçsevmez burda değilde:gitme:

Back