bayramda bile gitmek istemiyorum

Bence söyleyin böyle düşünüyorsanız çünkü sizin aileniz bunu yapan ve bu ortama gireceksiniz sürekli o çocuk da hep ezilerek büyümesin, sorun yani neden benim bebeğimi sevmiyosunuz ben çok üzülüyorum bu duruma diyin bakalım ne diyecekler. Belki adaletsiz davrandıklarını farkederler insanlar ayrım yapmaya bayılır zaten bu daha akıllı bu daha uzun daha güzel bilmem ne, aile içinde daha çok olur nedense, özgüvenini yıkar insanın. Halbuki Allah herkese başka güzellikler nasip etmiştir.

bunu bız de cok yasadık dedem gıderdık bayramda dedem yuzumuze bakmazdı kucuktuk bız dayılarımın ogullarına kızlarına çok ılgı gösterır bız ne zaman gıdecez dıye kapıya bakarlardı klasık oğlumun oglu benım kızımın oğlu elin vakası

o ne saçmalık ya. yavrunun ne suçu var. ailene sinir oldum

Canım sana bişi söyleyimm bunu sakın aklından çıkarma. Ewladının ne kadar üzerine titrersen ne kadar milletin içinde sewersen insanlarda o kadar üzerine titrer. Eğer sen bırakıyosan ortaya bu olandan etkilenip fazla ilgi gösteremiyosan kimsenin umrnda olmaz. Bazen Cadı olmak lazm şakayla karışık bnm kuzum daa datlı bi kere fln yap.. onlar x i bir sewiyorsa sen x in yanında bebeğini iki kat sew . Kiii bebeğin yarın birgün büyüdğnde senin hissettğn şeyi hissetmesin.
Öyle sewki ewladını kimsenin sewgisine ihtiyacı olmasın!!

Saka gibi gercekten. ....

Ama ben senin yerinde olsam coktan suratlarina söylerdim fikrimi ...

Benim arkadaşım ve ailesi sarışın mavi gözlü. Arkadaşımın iki kızı var. Biri sarışın diğeri oldukça esmer.
Esmer kız için "bu çirkin kara" diyolar ve zerre ilgi göstermiyolar
İnanılır gibi değil..

Söyleyemiorm kırıldığımı ama anlamalari için söylemem gerekir mi bilmiyorum her defasında onları özleyp gidiyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Tutmayin kendinizi aglayin kizin kirginliginizi dile getirin. Ne bicim insanlarmis insan evldini torunlarini ayirabilir mi hic. Bide ustune bunu dile nasil getirir. Sizde alin tavrinizi nasil hayal kirikligina ugradiginizi soyleyin kendilerine ceki duzen versinler

Bir insan cocugu dururken yigenini canindan cok sevmemeli bence.
Ayrica ne bicim insan onlar, bebege hic cirkin denir mi. Gitmeyin valla, cok üzüldüm durumunuza.

ben olsam sadece kendi babamın olduğu saatlerde birer saat uğrar
babamın yanından ayrılmaz kendi bebeğimden dikkatimi almazdım

nerelisiniz bilmiyorum ama ülkemizin bir çok bölgesinde erkek evlattan olan toruna bizimki denir, kızdan olan toruna da elinki zihniyet buysa değiştirmeniz çok zor

"Senin bebeğin çirkin" diyorlar ve iyi insanlar öyle mi? Kusura bakma ama bu nasıl iyilik?

hani bazı bebek diğerinden daha sevimli olur daha çok mıncırılır hak vermesem de anlarım
hatta belki sizin bebek kucakta ağlayıp sızlanıyordur diğeri bu yüzden daha çok sevilir olabilir diyecem ama çocuğunuzun yüzüne bakmamak onu bir okşayıp sevmemek e neyin nesi
özellikle kız kardeşinizin diğeri mi diye sorup sizin bebeğiniz oluğunu duyunca bir bakmadan koşup onu sevmeye gitmesine diyecek laf bulamadım

ben olsam bayramda dahi gitmezdim yada epey bir ailemin yanına uğramazdım nedenini bebeğim sizde çok ağlıyor orda hiç kimse sevmiyor bu yüzden artık babaannesine daha çok götürüyorum falan derim
kendi ailem bile olsa çocuğumu ezdiremezim sanırım

Söyleyemiorm kırıldığımı ama anlamalari için söylemem gerekir mi bilmiyorum her defasında onları özleyp gidiyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Özlemeyin onları ve gitmeyin. Nesini özlüyorsunuz bunları yapan insanların. Ben de çok ayrımcılığa uğradım ailemde ve artık hiç bir yakınlık hissetmiyorum onlara karşı. Hele en son öyle bir şey yaptı ki annem , artık iyice anladım ki beni asla ve asla adam yerine koymayacaklar, ben de onları koymayacağım artık. Sana da aynısını öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…