- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soyu davam ettirdiği için belki biraz daha üzerine düşüyor olabikirler çok umursamayın bence bu durumu sevmezlerse sevmesinler zorla kimseyi kimseye sevdiremezsiniz ki önemli olan sizin çocuğunuzla olan iletişiminiz ahlaklı ve hayırlı bir evlat yetiştirebilmeniz bunları düşünmek yerine daha fazla ne katabilirime yoğunlaşmal bence daha mantıklı büyüdüğünde herşey değişebilirSlm kızlar. Yine uzun süredir canımı sıkan bir konu var sizinlede paylaşmak istedim. YenGeM benden üç dört ay önce doğum yaptı sonra da ben ikimizin de oğlu oldu.Yeğenimi canımdan çok seviyorum abimi ne kadar seviyorsam onu iki kat daha seviyorum. Gelin görün ki kimse benim oğlumu sevmiyor hepsi onu seviyor annem olsun ablamlar olsun. Kimse benimkini kucağına bile almıyor annem gözümün içine baka baka ona şarkılar yazıyor söylüyor yemin ederim kıskanmiyorm insan yeğeninı nasıl kiskanr ama benimkinin de başını oksasa keşke önceden benimki küçük o yüzden diyordum ama artık dört aylık oldu o da gülüyor ablam bana diyor ki sanmıyorum hiç kimseyi onun kadar seveyim tamam Sevin de niye bana bu kadar yansitiyorsunuz ablamlarin hepsi diyor o güzel seninki çirkin ben oğlumu dünyaya vermem öyle şok geçiriyorum bu lafları karşısında kötü insanlar asla değiller annem bana maddi yönden çok yardımcı olmuştur evimde bir lokma yemek yiyemez esin günah der ablalarm geldiğinde yiyeceklerini de getirirler çok emekleri var bende o yüzden ses edemem ama çok üzülüyorum her eve geldiğimde ağlıyorm bi keresnde bebek kucağımda idi annemdeydim ablam geldi kapıyı açtım bana dedi bu x mi yok benimki dedim yüzüne bakmadı geçti x i kucağına aldı açık açık diyorlar resmen onu sevmiyoruz diye önceden her hafta giderdim şimdi ayda bir o da mecburi bayram geliyor yine aynı sahneleri yasamak istemiyorum yaptıkları iyilikleri yok ediyorlar ne yapmalıyım sizce
Haklısın ama benim çocuğum kendi kendine sevilmeden bazen gülüyor onlara o kadar üzülüyorum ki şuan bile içim parçalanıyor ben ki ailemë toz kondurmazdim içim buz gibi olduSoyu davam ettirdiği için belki biraz daha üzerine düşüyor olabikirler çok umursamayın bence bu durumu sevmezlerse sevmesinler zorla kimseyi kimseye sevdiremezsiniz ki önemli olan sizin çocuğunuzla olan iletişiminiz ahlaklı ve hayırlı bir evlat yetiştirebilmeniz bunları düşünmek yerine daha fazla ne katabilirime yoğunlaşmal bence daha mantıklı büyüdüğünde herşey değişebilir
Tavrınızı koyabilirsiniz rahatsız oluyosanız eskisi gibi görüşmemeye çalışın bi müddetHaklısın an
Haklısın ama benim çocuğum kendi kendine sevilmeden bazen gülüyor onlara o kadar üzülüyorum ki şuan bile içim parçalanıyor ben ki ailemë toz kondurmazdim içim buz gibi oldu
Slm kızlar. Yine uzun süredir canımı sıkan bir konu var sizinlede paylaşmak istedim. YenGeM benden üç dört ay önce doğum yaptı sonra da ben ikimizin de oğlu oldu.Yeğenimi canımdan çok seviyorum abimi ne kadar seviyorsam onu iki kat daha seviyorum. Gelin görün ki kimse benim oğlumu sevmiyor hepsi onu seviyor annem olsun ablamlar olsun. Kimse benimkini kucağına bile almıyor annem gözümün içine baka baka ona şarkılar yazıyor söylüyor yemin ederim kıskanmiyorm insan yeğeninı nasıl kiskanr ama benimkinin de başını oksasa keşke önceden benimki küçük o yüzden diyordum ama artık dört aylık oldu o da gülüyor ablam bana diyor ki sanmıyorum hiç kimseyi onun kadar seveyim tamam Sevin de niye bana bu kadar yansitiyorsunuz ablamlarin hepsi diyor o güzel seninki çirkin ben oğlumu dünyaya vermem öyle şok geçiriyorum bu lafları karşısında kötü insanlar asla değiller annem bana maddi yönden çok yardımcı olmuştur evimde bir lokma yemek yiyemez esin günah der ablalarm geldiğinde yiyeceklerini de getirirler çok emekleri var bende o yüzden ses edemem ama çok üzülüyorum her eve geldiğimde ağlıyorm bi keresnde bebek kucağımda idi annemdeydim ablam geldi kapıyı açtım bana dedi bu x mi yok benimki dedim yüzüne bakmadı geçti x i kucağına aldı açık açık diyorlar resmen onu sevmiyoruz diye önceden her hafta giderdim şimdi ayda bir o da mecburi bayram geliyor yine aynı sahneleri yasamak istemiyorum yaptıkları iyilikleri yok ediyorlar ne yapmalıyım sizce
ben takmamaya çalıştıkça daha bi üzerime geliyorlar sanki benimki de çirkin değil ki bilmiyorum vallah tamam sevme ama belli etme ben onların çocuklarına teyze kurban olsun diye sesleniyorum hep ama boşver ne diyim ki en azından kıyaslama yapılmasa yine neyse Bir keresn de abime benziyor sanki oğlum dedim ablam alay eder gibi öyle bir güldü ki bu mu dedi bilmiyorum açıklayaMiyorm hepsinin emeği var üzerim de taşındım onlar vardı hasta oldum onlar doğum yaptım onlar ama sadece bu konu onlardan soğumama sebep yoksa asla laf ettirmem onlara ama içim paramparçaay kusucam şimdi. Sen onlara aile gözüyle bakma boşver.. Küçükken çirkin olan büyüyünce güzel olurmuş.. Tam bir kör cahiller.. Yazık.. Gerçekten yazık..
Daha çok şey yazmak istiyorum ama değmez.Sende takma. Bakalım büyüyünce ne olacak o çok sevgili torunlarının yegenlerinin tipi..
kırdıkLari gibi kırmamak için. Gerilmemek için. Hem kendileri fark êtse keşke. Bilmiyorum içimi size dökecebiliyorum sadeceBenim anlamadığım neden siteminizi belli etmiyorsunuz, el mi onlar. söyleyin.