Yo seviyorlar yani bende bilmiyorum niye böyleailen gerçekten çok ilginç.anlamsız ama eşini sevmiyorlar mı
Söyleyemiorm kırıldığımı ama anlamalari için söylemem gerekir mi bilmiyorum her defasında onları özleyp gidiyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorumşaka mı bu ya çok üzücü bişey bu bende kahrolurdum böyle bi durumda ama napcaksınız sizin evladınızda size en güzeli ben oğlumu çok seviyorum size gerek yok diyip gülün geçin yada ciddi ciddi kırıldığınızı belli edin cesaret edemesinler bidaha. . çok üzüldüm bir annenin böyle kırılmasına. çok düşüncesizlik
Yok yok öyle değil öyle olsa bu kadar üzülmem inanin. Erkek düşüncesi yok hatta kız bebekleri daha severler ciddi ciddi diğeri daha tatlı diye seviyorlarŞaka gibi! Ben olsam ne oluyorsunuz derdim bebek bu dünyanın en masum varlığı.iki secenek var ya sen hassaslık yapıyorsun ya da ailen ruh hastası. Kusura bakma ağır bir kelime belki bu ama başka açıklaması yok. Ha birde sizin ailede erkek evlat kiymetliyse o da olur Doğulu musunuz?yani öyleyse sen baskasinin oğlunu dogurdun o başka ailenin devamı diye düşünülüyor. Ilk Çağlardan kalma bir düşünce ama hala Var
Söyleyemiorm kırıldığımı ama anlamalari için söylemem gerekir mi bilmiyorum her defasında onları özleyp gidiyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Abim seviyor babamda seviyor onun dışında hiç kimse bebeğim de hissediyor herhalde oraya gidince sürekli ağlıyor:-(((((valla ne yalan söyleleyim bende üzülürdüm..sende sadece kendi bebğinle ilgilen yapçak birşey yok..ya abinde mi sevmiyor dayı sonuçta..benim eşimde dayı valla kendi çocuğumuzmuş gibi seviyoruz..
konu ben olsam takmam bile içim yanıyor yaa üstelik benimde çok tatlı bir oğlum var yeğenim kilolu felan bilmiyorum saçma sapan şeyler:-(belki siz sessiz kaldıkça rahat rahat çekinmeden konuşuyorlar bikere düşüncelerinizi açık açık belirtin onların açık açık ayrımcılık yaptığı gibi . yazık ya
Konu ben
konu ben olsam takmam bile içim yanıyor yaa üstelik benimde çok tatlı bir oğlum var yeğenim kilolu felan bilmiyorum saçma sapan şeyler:-(
Eşim bayramda annenler de kal diyor değişiklik olur felan yok diyorum bana hadi seni bırakm diyor yok diyorum çocukla edemiyorum diyorum annem diyor çoktan gelmiyorsun hava Sıcak çıkmiyorm diyorum her gittiğimde keşke gelmesem diyorumYahu bebeğin çirkini mi var.sizce mantıklı mi?yani meseleyi dine baglamiyorimda allahın gücüne gitmez miay sinir oldum sabah sabah.
:-(bilmiyorum ki eşim fark etmesin diye kırk takla atıyorum onun annesi yapsa bin defa kafasına kakmistimillaki tatlıdır dünyanın en masum varlığı şuan o kokusu yeter oyy
tekrar diyorum bence tepkinizi birkez olsun sertçe çekinmeden koyun !
onlar sizi kırmaktan çekinmiyor . sert bi dille birkez uyarın devame derlerse görüşmeyi azaltın sebebini sorarlarsa söylersiniz bence yani tepki şart. bu ne böyle siz susstukça kırılcaksınız. ayıp yahu.