Bayrama kadar kilo almam lazım, ne yiyeyim?

Merhaba,
her gün yediklerimi buraya yazacağım.
Böylelikle yediklerim işe yarar mı görürüz.

Dün akşam

1 büyük tabak Kıymalı Makarna
330 ml İce tea

Bu sabah

3 tane peynirli milföy böreği
1 fincan çay

ya inanmıyorumm sadece 3 tane mi milföy börek yedin:53: ya yesene yarım tepsi

1 pizza
1 sosisli
1 büyük bardak meyve suyu
ketçap ve mayonez yedim öğlen

hayatımda hiç bu kadar doyduğumu hatırlamıyorum.

1 saat sonra 1 kase sütlaç yiycem

hızlı kilo alacağa benziyorsun derin çatlayacak
karnına kalçana bacak arana vazelin uygulamanı tavsiye ederim derin çatlamasın tedavisi yok mubareğin baştan önlemini al derim

hızlı kilo alacağa benziyorsun derin çatlayacak
karnına kalçana bacak arana vazelin uygulamanı tavsiye ederim derin çatlamasın tedavisi yok mubareğin baştan önlemini al derim

nasıl yani! çatlak mı oluşur :/
off ben bunu hiç düşünmedim ve bilmiyordum. :53:
uyardığın için teşekkür ederim.
1-2 kilo almakla da olur mu?
üff ya... :26:

Merhabalar,
Beni bilenler vardır. Eşim askerde, bayramda geliyor ve ben o gittiğinden beri sanırım kilo verdim. :53:
Kilom 42 idi o gitmeden önce. sanırım şu an 41 falandır.
34 beden bugün kıyafet denediğim mağazada bol geldi ve özellikle kalça kısmından erimişim, bütün pantolonlarım üstümden düşmeye başladı.
Eşim beni böyle görürse çok üzülür ve de ben de aynadaki görüntümden memnun değilim şu anda. :ssz:

Çok acil kilo almam lazım. 1-1.5 kadar alsam yeter.
Ama ne yemem gerektiğini bilmiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
annaaaa 42 kilomusun..sen varmısın yokmusun?..1-1.5 kilo mu almak istiyorsun..my God aşkına...boyun orta boysa 55 lerde olmalısın..anacım sen çok zayıfsın ya..ben 57 kiloyum bana zayıfsın sen birşey yemiyor musun diye sorarlar..bol bol ye eline geçerse ..hamur işleri kızartmalar tatlılar..az hareket et..mümkünse ye iç yat..sigara içiyorsan bırak yemeğe ver kendini..

annaaaa 42 kilomusun..sen varmısın yokmusun?..1-1.5 kilo mu almak istiyorsun..my God aşkına...boyun orta boysa 55 lerde olmalısın..anacım sen çok zayıfsın ya..ben 57 kiloyum bana zayıfsın sen birşey yemiyor musun diye sorarlar..bol bol ye eline geçerse ..hamur işleri kızartmalar tatlılar..az hareket et..mümkünse ye iç yat..sigara içiyorsan bırak yemeğe ver kendini..

boyum 155
34 beden giyiyorum aslında memnunum da 34 bile bol gelmeye başlayınca zayıfladığımı fark ettim.

sigara kullanmıyorum, işe arabayla gidip geliyorum, bütün gün oturuyorum iş yerinde, spor yapmıyorum. fast food ve ekmek, poğaça, tosttan başka bişey yemiyorum.
sebze meyve yemiyorum
yarın pharmaton multivitamin alıcam..

Son düzenleme:
boyum 155
34 beden giyiyorum aslında memnunum da 34 bile bol gelmeye başlayınca zayıfladığımı fark ettim.

sigara kullanmıyorum, işe arabayla gidip geliyorum, bütün gün oturuyorum iş yerinde, spor yapmıyorum. fast food ve ekmek, poğaça, tosttan başka bişey yemiyorum.
sebze meyve yemiyorum
yarın pharmaton multivitamin alıcam..
sen bir diyetisyene git..onlar sana kilo almana yardımcı olur..

Yine bi tabak dünden kalan makarnayı yedim.
bugün daha da bişey yiyemem.
yarın düzgün bir kahvaltı
iş yerinin yemekhanesinde öğle yemeği yerim artık.

hmm sen düzgün de besleniyorsun:26:

benim zayıflığım tembelliğimden ..:)

yemek yemeye dahi üşenirim

ama artık bunu yeniyorum :)

demekki zayıflaman stresden canım...

eşin gelince yoluna girer herşey merak etme...

aynı yoldan bende geçtim ...hem stres hem özlem

46 dan 40 düşmüştüm :)

al işte bi tane daha benden , Benimde zayıflığım tembelliğimden yemek yemeye üseniyorum valla :9:
ama biran öncede 8-9 kilo almam lazım. Bakalım bi kaç ayda bu kadar kiloyu nasıl alıcam :9: bir yıl önceki fotograflarıma bakıyorumda kalca bel kollar ne kadar da güzelmiş . Şİmdi eridim bittim , bi deri bi kemiğim :43:
özlemde yok streste cok sükür yok denicek kadar az... Eşim geliyor akşam onunla oturup yiyorum yetiyor işte bana :1:

al işte bi tane daha benden , Benimde zayıflığım tembelliğimden yemek yemeye üseniyorum valla :9:
ama biran öncede 8-9 kilo almam lazım. Bakalım bi kaç ayda bu kadar kiloyu nasıl alıcam :9: bir yıl önceki fotograflarıma bakıyorumda kalca bel kollar ne kadar da güzelmiş . Şİmdi eridim bittim , bi deri bi kemiğim :43:
özlemde yok streste cok sükür yok denicek kadar az... Eşim geliyor akşam onunla oturup yiyorum yetiyor işte bana :1:

ben de öyleyim işte.
yemek olmasa bütün gün aramam :52:

Neyse bugün 4 tane milföy böreği yedim
1 fincan çay

Pharmaton vitamin kapsülü aldım, bugün kullanmaya başladım.

sabah da vücuduma yağlı nemlendirici sürdüm.

ben de öyleyim işte.
yemek olmasa bütün gün aramam :52:

Neyse bugün 4 tane milföy böreği yedim
1 fincan çay

Pharmaton vitamin kapsülü aldım, bugün kullanmaya başladım.

sabah da vücuduma yağlı nemlendirici sürdüm.

afiyet olsunda şöyle yağlı ballı tostlu kahvaltı yapsana ya ben yıllardır hasretim
yağ bal sıcak ekmek şokellalı kahvaltıya :D

Vitamin kullanmak için çok güzel bir dönem önemli olan hastalanmadan önce alınan vitamin birde akşam yatmadan önce meyveli yada çikolatalı sütlerden içemezmisin

Back