Bayrama kadar kilo almam lazım, ne yiyeyim?

makarna,çikolata ve hamur işi üçlüsüyle kilo alabilrsin tecrübeyle sabittir

ama geldi mi gitmiyo bu kilocuklar orası da ayrı

benim 'bayrama kadar kilo vermem lazım, ne yemeyeyim' ile aynı listeyi paylaşabiliriz
liste başında şekerli içecekler
meyve suları
kola
mayonez ve kızartmalar var

meyve suyu bugün almıştım marketten :)
mayonez ketçap zaten her gün tüketiyorum.
kızartma olarak patatesi yazdım listeye yarın öğleye yapayım bari.

Offf aynen yaa..
Neden en güzel şeyler kilo aldırır ki.
Yesek yesek kilo versek ne güzel olur .

valla ben bi hap çıksa da içsem hiç yemek yemeye gerek kalmasa diyorum

Ay fantezi yapmama neden oldun.
Benim kilo almak gibi bir derdim olmasa neler yerim neler
İşte aramızdaki fark bu.

gel değişelim valla ya, herkes yok çöp gibisin, yüzün kaşık kadar kalmış, çocuk reyonundan mı giyiniyosun diye diye bezdirdiler beni.

meserret teşekkürler,
sütün içine asla yumurta koyup içemem sanırım ya.
midem bulanır.
evde bıldırcın yumurtası var, başka türlü yesem olmaz mı ki.
çiğ yumurta çok kötü geliyor bana.

bir de ben sürekli dışarıdan hazır yiyorum ki ya
sabah poğaça - meyve suyu
öğlen - tost
akşam - hamurlu şeyler - sosis - pizza - ekmek arası - makarna türevleri..

kilo vermek isteyenlerden al bana biraz ver Allahım :)

41 kilo mu :S ayy ben şişmanmışımm çok sevindim vallahi

sen kaç kilosun ki :)

Son düzenleme:
Ben de 165 bpy 40 kiloyum. Ama 36 kilodan 40 kiloya çıktım 2 ay da. Sabahları simit yedim. Oglenleri corba, tavuk pilav ya da makarna yedim. Aralarda pSta borek gibi seyler yedim. Asla abur cubur yemeyin... bol kalorili makarnalar hazırlayın. Noodle giibi. Gece yatmadan da bol kalorili birseyler atıştırın. ben devam ediyorum 46 olsam yeter. Eski den 46 kiloydum ve cok memnundum. Bir de sakın takıntı yapmayın. Takıntı yapınca işler zorlaşıyor. Altın tavsiye veriyorum. MULTIVITAMIN kullanin iştah açar. Ben pharmaton ve gnc kullandım ikisi de çok güzel.

Son düzenleme:
makarna,çikolata ve hamur işi üçlüsüyle kilo alabilrsin tecrübeyle sabittir

ama geldi mi gitmiyo bu kilocuklar orası da ayrı

yaşım ilerledikçe metabolizma yavaşladıkça ya da çocuk doğurunca kalır bence de, çünkü ben hiç spor da yapmıyorum.
eşim de 61 kilo.
çöpten adam gibiyiz

hıh süpersiniz tam aradığım bilgiler
siz benden de zayıfsınız kilo boy orantısına bakınca.
Noddle çok severim ama hiçbir yerde bulamıyorum 2-3 aydır.
onun yerine soslu makarnalar yapacağım.

durun hatta ben acıktım,
kıymalı makarna ile başlayayım bugün

yaşım ilerledikçe metabolizma yavaşladıkça ya da çocuk doğurunca kalır bence de, çünkü ben hiç spor da yapmıyorum.
eşim de 61 kilo.
çöpten adam gibiyiz

ah gençlik ah 22 yaşında 45 kiloydum 25 yaşında 50 oldum 27 yaşında ikizlere hamile kalıp 68 le tamamladım hamileliği sonra 52 ye düştüm şimdi 30 yaşındayım 2.hamileliğim ve 54 kiloydum 2 günde 57 olmuşum

bende çöpten kadındım şimdi dubadan kadın olma yolunda ilerliyorum

zayıflık güzeldir tabii çok aşırısı değil.

Son düzenleme:
diğer arkadaşların söylediklerine ek olarak , gece yarım ekmek arası bolca nutella yemenizi öneririm :) bi ara beni duba gibi yapmıştı da :)

Ozaman size noodle yerine spagetti kullanılan guzel bir tarif veriyorum.
Bir kasede küp dogradiginiz tavuklari bir tatli kaşığı un,toz biber,siviyag ve soya sosu ve 3 diş sarımsak ile marine edin.cok az tuz atabilirsiniz. Tavuk marine olurken
Kırmızı biberi havucu yesil sogani var.sa brokoliyi dograyin yarim julyen seklinde. Brokoliyi de küçük parcalara ayirin
. Spagettileri pisirmeye baslayin. Bir tavaya tercihen vok siviyag ekleyin hafif isitin, ısınan yağa bir tatli kasigi susam ekleyin susamlari cevirirken soya sosunu da ekleyin. Kavrulan susamlarin icine tavuklsri atip soteleyin, en son icine dogradiginz sebzelrri atın. Sebzeler hafif diri kalsin. Sonra haslanan spagettileri sos ile tekrar tavada ya da tencere de cevirin. Yağı tuzu istediginz gibi olmamissa soya sosu yag vs ekleyebilirsiniz. Bu tarif benim kendi tarifim isterseniz asya usulu spagetti diye google da benzer tarifler bulanilirsiniz. Sanırım bir porsiyonu 600 kalori falan.

Bir zamanlar 43 kiloydum hatta ramazanda 39 a kadar düştüm ama sonra geceleri yatarken bir paket petibör bisküvi yedim yanında neskafe lokum cikolata yedım şuan 49 kiloyum basenlerim göğüslerim dolgunlaştı 75 den 85 bedene çıktım tavsiye ederim :)

ben de sormuştum nasıl içiyorsun ben asla içemem diye ama bisküvi de koyunca hiç tadı gelmiyormuş, bir dene istersen
bu arada ben de evlenene kadar hayatımda 50 kiloyu görmemiştim, yapı olarak da kemikli bir insan olduğum için bir deri bir kemiktim, çok üzülürdüm, çok uğraştım kilo almak için, gece yarıları yarım ekmek arasına patates kızartması doldururp ketçap mayonezle yemeler, 12 de makarna yapmalar derken 48 kiloya ulaştım ve evlendim, 25 yaşımdan sonrasını söylemeyeyim bu bünye 92 kiloyu bile gördü dediğim gibi hep gece beslenmeleri ve düzensiz beslenme aldırdı bana kiloları, çağrı merkezinde çalışıyordum ve gecenin 2 sinde işten çıkıp 2 dürüm yiyip ertesi gün 4 e kadar uyuyordum, pişmanım inan vermek almaktan zor, sen 45 i gör sabitle kendini, kolay gelsin.

ben de lise dönemlerimde çok zayıftım ve de zayıflığa bağlı olarak kansızlık çıkmıştı doktor kan ilacı verdi inanılmaz iştah açıyor hayatımda yemediğim yemeklerden canım çekiyordu hamile gibi,45 kilodan 54e çıkmıştım siz düşünün:)

Merhaba,
her gün yediklerimi buraya yazacağım.
Böylelikle yediklerim işe yarar mı görürüz.

Dün akşam

1 büyük tabak Kıymalı Makarna
330 ml İce tea

Bu sabah

3 tane peynirli milföy böreği
1 fincan çay

Zayıfların çikolata, şeker, makarna, patates vs yiyecekleri nasıl sevmediklerini anlayamıyorum.

o yüzden zayıflar işte bizde o yüzden zayıf değiliz

bir dirhem et bin ayıp örtermiş
ben de çikolata şeker makarna patatesi nasıl bu kadar çok sevdiğimi anlamıyorum
hatta bugün pazar tatil bir haftadır tam da kilo vermeye balamışken kahve çikolata keyfi yapıyorum
( ufak parça çikolatalardan hiç hoşlanmam büyük paket tabi ki )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…