Kuşum gitmesen ne olacak ki ? Şimdiden başlama bence kıskanmaya. Sen nişanlanınca seni de davet ederler işte. Aramışsın kutlaşmışsınız iyi olmuş , bu kadar mı sevdirdiler kendilerini anlamadım ki ? Niye takıyorsun bu kadar kafana yani , sözlüm derken aileler arasında takılan bi yüzük yok kendi aranızda var değil mi ? Bu kadar samimiyeti kafi buluyorlar demek ki. Zorla ben de gelicem işte yaaaaaağğğ bana neeeeğğ demek yersiz olmaz mı ? Sen üstüne düşeni yapmışsın aramışsın takılma bu kadar derim. Bu arada konun aklıma şunu getirdi
Belki de sevgiliniz yokken rahat edemeyeceğinizi düşünmüşlerdir. Nitekim muhtemelen rahat edemeyecektiniz de; sevgilinizin ağabeyini nişanlısıyla görüp "Keşke sevgilim de burada olsaydı" diye hüzünlenecektiniz. Tek başınıza sıkılmaz mısınız hem?
videoyu bilmiyorum izlemedimde
hic bayilmiyorum ama bu bir hatir, cok isteyerek degil zorla bile gitmemde o ayri iste mesele o degil
sozde basbaya soz yani hani ilk kiz istemeye geliniyor sonrada aileler arasinda soz olup soz yuzugu takiliyor oyle canim
zaten baska turlu defalarca gitme durumum olmazdi
sen sanirim ne demek istedigimi anlamadin veya ben anlatamadim :)
bizdesöz aileler karışmadan , sevgililerin arasında takılan yüzük diye biliyordum ben ama ?
sizinkine aile arasında takıldıysa yüzük nişan olmuyor mu yani ? ben mi yanlış biliyorum biri beni bi aydınlatsın lütfen
sözlünüz yokken rahat edemezsiniz diye çagırmamıştır bence de
bizde
ilk tanismaya
ikinci gun istemeye
sonrasindaki hafta soz kesmeye geliniyor, nisan gibi ama nisan degil
ondan sonra cift nezaman isterse nisan yapiliyor biz ilk ucunu atlattik
Ben anlamadım , nişan olması için ne yapılması gerekiyor adının yani ? Altın mı takacaklar altın takılınca mı nişan olacak adı