Bayram ziyareti ikilemi

E desene 'dayim seni seviyorum ama yengem böyle böyle dediğinde bir kelime etmemistin,ben o eve nasıl geleyim? Sen bir iş çıkışı bana gel,ben sana en sevdiğin xy yemeğinden yapayim'
Bu kadar basit.
Annemle konuşmuşlar annem niye gelmediğimi anlatmış. Hos o da biliyor ya.tekrar mevzuyu açmak istemiyorum açıkçası. Watsap tan mesaj atayım diyorum olmadı. Karşılıklı uzasın istemiyorum mevzu

Annemle konuşmuşlar annem niye gelmediğimi anlatmış. Hos o da biliyor ya.tekrar mevzuyu açmak istemiyorum açıkçası. Watsap tan mesaj atayım diyorum olmadı. Karşılıklı uzasın istemiyorum mevzu
Whatsapptan mesaj atma, karısı telefonu karıştırır, iş büyür
Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyordur:) ara söyle bence

Yengenin durumunu bilemem. Çünkü şu an yengenizin yaptıklarına körse, evliliğin başında da annesinin yaptıklarına kördür. Onu yoneten kadın değişmiştir sadece. Ama tek bildiğim siz gitmezseniz sizin anlattığıniz profil için söylüyorum acaip işine gelir.
Orası öyle. Gün doğdu kadına dayımın başının etini yemek için. Hem üzülüyorum hem kızıyorum dayıma aslında ama yapacak bir şey yok. Herkesin kendi tercihi. Gidip de asık suratını çekesim yok hiç. Kendimi de biliyorum sinirlenirim bir şey derim veya ben de suratlanirim iyice, ne gerek var diyorum

Baba faktörü haricinde bir dayımın eşiyle biz de sülalecek aynı seyleri yasadık biz dayımin evine gidip eşini görmezden geliyoruz kuzenlerimi dahi doldurmuş onlar da bize yakın değiller dayımla muhabbet edip kalkıp geliyoruz onun evi olduğu kadar dayımın da evi bence siz de gidin dayınızın hatrına

Whatsapptan mesaj atma, karısı telefonu karıştırır, iş büyür
Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyordur:) ara söyle bence
Karistirsin ya, okusun. Karşılıklı hislerimiz sır değil. Aradığımda da yanında olur ztn ayni şey. Dayım onun yanında bana sitemli konuşursa onu da istemem. Ya watsapp tan yazacagim ya ölü taklidi yapacagim sanırım...

Orası öyle. Gün doğdu kadına dayımın başının etini yemek için. Hem üzülüyorum hem kızıyorum dayıma aslında ama yapacak bir şey yok. Herkesin kendi tercihi. Gidip de asık suratını çekesim yok hiç. Kendimi de biliyorum sinirlenirim bir şey derim veya ben de suratlanirim iyice, ne gerek var diyorum
Arayın o zaman tekrar. Ortalığı boş bırakmayın.

Asla gitmezdim. Telefonla arayın yeterli. Gitme ihtimali bile sizi germiş ki konu açmışsınız hiç gereği yok gitmeye. Dayınız da sizi çok seviyor düşünüyorsa anlayacaktır. Anlamıyorsa yapacak bir şey yok siz kendinizi düşünün.

Dayımın eşi yenge kişisiyle yaklaşık bir yıldan fazladır konuşmuyorum. Sebeplerine uzun uzadıya girmek istemiyorum ancak kendisi tüm aileyi birbirine düşürmeye bayılan, kıskanclik, fitne fucur ne ararsanız mevcut biri. Hem bana, hem anneme, hem anneanneme ayrı ayrı laf etmiş, üstüne üstlük daima kendini haklı gören, kısacası evlerden ırak bir tip. Bu sebeple görüşmeyi kestim, kafam da rahat. Gelgelelim onu ne kadar sevmiyorsam dayımı da bir o kadar severim ancak kendisi eşi karşısında etkisiz eleman durumunda. Bu olaylar olurken beni karıştırmayın, kendi aranızda halledin modundaydi hep. Şimdi de sanki hiçbir şey olmamış gibi bizi bayram ziyaretine bekliyormuş . Karşı apartmanimizda oturuyorlar. Burun burunayiz yani. Anne babam ben çok küçükken bosandilar, annemin evi de aynı sitede. Dayım babam gibiydi hep. Dolayısıyla onu kırmak istemem ama ben eşimle çocuğumla evine gitsem yenge hanım illa ki sinirimi bozacak bir şey yapacak. Gitmesem dayım bir tanecik dayısı var, hepimiz bekliyoruz vs diyormuş anneme. Annem neden gitmek istemediğimi dayıma söylemiş, senle hiçbir ilgisi yok ama x e su sebeplerle kırgın kızım diye anlatmış. Dayım da kırgın biçimde iyi kendisi bilir o zaman demiş. Bayramın ilk günü onlar da biz de başka şehirdeydik, telefonla bayramını kutlamistim dayımın. Sizce annemle bu konuşmalarının üstüne benim bir daha arayıp durumu izah etmeme gerek var mi, yoksa zaten duydu biliyor deyip hiç karistirmamak mantıklı mı? Dayımla konusunca eskiler hiç açılsın istemiyorum. O insandan hazzetmiyorum ve bitti yani benim için. Fikirlerinizi almak istedim.
Dayini seviyorsan yarım saatte olsa git.İnsan sevdiği için kimlere kimlere katlanmiyor.

X