Merhaba
Nevreste
Hanım güzel bir helva tarifiniz varmıdır rica etsem varsa verirmisiniz. mümkünse un helvası..
teşekkür ederim topikteki bir arkadaş verdi bir tarif ve onu yaptım harika bir tarif idi sağolun düşündüğünüz için.. saygılar..Geç kaldım galiba
UN HELVASI
1su bardağı un
125 gr margarin ,tereyağı karışık
1.5 subardağı süt
1 su bardağı şeker
Öncelikle tavaya yağ eklenir.Eriyince un konup kavrulur.Şeker ve süt ayrı bir kapta kaynamaya bırakılır...Un kavrulunca süt üzerine eklenip iyice karıştırılır...Sonra şekil verilerek servis edilir..İsteğe bağlı içine ceviz,fındık,fıstık eklenebilir..
Canım
Evet ablam şükür bu günlere geldik :)CanımMarifetli kardeşim bebiş büyümüş maşaallah Az kalmış
Evet ablam şükür bu günlere geldik :)
Nasılsın nasıl gidiyor hayat :*
Baklava yapcam ama bu kez hazır yufkadankolay şeyler yapıyorum haliyle :)
Yaptığın bi tarif var mı yapayım
Bi bakayım netten o halde.. Gurmem benim
İyiyim canım çok şükür
Tabi yorma kendini
Yok canım baklavalık yufka ile hiç baklava yapmadımBurma tatlı yapmıştım
Bu tarif benim canımBurma tatlı da olur o daha kolay hem..
Tamam ablam deniycem resim atarımBu tarif benim canımÇok güzel oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bayram-tatlilari.839318/#post-41768296
Tamam canım kolay gelsinTamam ablam deniycem resim atarım
mrb konu çok güzel teşekkürler öncelikle böyle bir konu açtığınız için bu bayram bende kendım yapmak ıstıyorum ama benım yufka acma konusunda cok becerım yok bırde şerbetli tatlı uzun zamandır yapmıyorum bu tatlıyı takıp edıyorum uygulaması kolay gorunuyor gercekten guzel oluyormu herkes tarafından beğenı alırmı acaba yapmak ıstıyorum ne dersınızBu tarif benim canımÇok güzel oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bayram-tatlilari.839318/#post-41768296
Kendiniz açamıyorsanız sizin için güzel bir seçenek olacaktır..Yalnız yufka önemli hepsi güzel olmuyormrb konu çok güzel teşekkürler öncelikle böyle bir konu açtığınız için bu bayram bende kendım yapmak ıstıyorum ama benım yufka acma konusunda cok becerım yok bırde şerbetli tatlı uzun zamandır yapmıyorum bu tatlıyı takıp edıyorum uygulaması kolay gorunuyor gercekten guzel oluyormu herkes tarafından beğenı alırmı acaba yapmak ıstıyorum ne dersınız
Teşekkür ederim yanıtınız için ama çevremde pek görmedim yapan rüzgargülü senin tavsiyenide alabilirmiyim bitince birde hangi marketten aldın yufkanıKendiniz açamıyorsanız sizin için güzel bir seçenek olacaktır..Yalnız yufka önemli hepsi güzel olmuyorBen çok kullanmıyorum ama öyle duyumlar var Çevrenizden hangi marka yufka daha uygun öğrenirseniz kesinlikle güzel oluyor Tavsiye ederim
Ben yurtdışında yaşıyorum çeşitli markalar yok burda malesef.. Ama ben marka ile alakalı oldugunu sanmıyorum suçu yufkaya yüklüyorlar bence :)Teşekkür ederim yanıtınız için ama çevremde pek görmedim yapan rüzgargülü senin tavsiyenide alabilirmiyim bitince birde hangi marketten aldın yufkanı
Bim'in yufkası iyi diye biliyorumTeşekkür ederim yanıtınız için ama çevremde pek görmedim yapan rüzgargülü senin tavsiyenide alabilirmiyim bitince birde hangi marketten aldın yufkanı
yani rüzgargülü yorumlarını bekliyorum resimde paylaşırmısın bende ona göre alayım malzemeleriBim'in yufkası iyi diye biliyorumHer yerde var diye bilindik bir yer söyledim