Bayram hediyesi alacağım sizce nasıllar?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
Kızlar cevap verirseniz memnun olurum... Görümceme bayram hediyesi alacağım benle yaşıt (23) aramız çok iyi değil öyle sürekli konuşmayız vs o yüzden pek zevkini bilmiyorum ama sadelikten yana gibi öyle gözüküyor, bu modeller arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi? Birde kaynanama ne alabilirim?

Ayrıca diğer iki görümcem evli onların çocuklarına mı bir şey alsam yoksa kendilerine mi? Hangisi daha iyi gider?

07561F63-BB45-4095-87F2-9ECA5288F91A.png
E1B6EE9A-F1A8-41C7-A8AF-45E8976A9A4E.png
9F14E0E9-6DE8-4EBC-8136-ADB50D43A3F0.png
F45BEB4F-5B77-40A5-9800-B5680B2885FC.png

54A91E0F-9399-40D7-A8F2-0E511243319D.png

Görümceye hediye almayın bence. İllaki alacağım diyorsanız diğer görümcelerin çocuklarına alabilirsiniz.

Şik guzel cikolata/lokum kahve al git bayramlasmaya. Hadi cocuklar tamam da gorumcelere ne hacet?? Adet yaratmayin senede bayram 2 tane, her sene geliyor... bitmez o is..
Bu arada sap birlesim dikisleri fiyati nispetinde, cok kaliteli gozukmuyor bence.

Bence güzel düsünmüssün 👍🏻 hediyelesmek sünnettir, Aranizdaki muhabbette artar belki. Malesef bu devirde akrabalık ilişkileri gittikce kötüye gidiyor, buraya niye alıştırıyorsunuzki falan yazan olmuş ben şahsen öyle düşünmüyorum...
Kayinvaliden eger tesettürlüyse esarp alabilirsin, evli görümcelerinede birer paket cikolata cocuklarinada hediye alirdim
Senin yerinde olsam.

Çantaların tarzları çok farklı.
Herkesin zevki de farklı.
Çanta bir de kolay sevilip takılan bir şey değil.
İçine değişim kartı da koyamayacaksınız, karşı taraf beğenmezse direkt çöpe gidecek.

Kv işi daha zor. Annemden konuşayım, gelen 100 hediyeden 99unu değiştirmiştir, 1 tanesinden de değişim kartı çıkmamıştır başkasına vermiştir.

Çok iyi tanıyorsanız ve "bu aralar şunu almak istiyorum, şunu gördüm bayıldım" dedikleri şeyi alabilirsiniz ki gene içine değişim kartı koyarak.

Ben babalar gününde çiçek şeklinde üstüne yazı yazılabilen minik keklerden oluşan bir kek sepeti aldım mesela. Hem hediyeyi verdim hem çayla hediyeyi yedik.

Ben olsam güzel bir çiçek yanına böyle kektir, çikolatadır, pastadır, baklavadır alır giderdim.

Çocuklar ince düşünülmüş bir detay. Çocuk sevindirmek sevap hem, yaşlarına göre ufak oyuncaklar güzel fikir olur.

Siz bence sadece çocuklara al8n hediye birer takım kıyafet yada oyuncak olabilir diğerlerine dünyayı önüne sarsan ya beğenmez ya bir kulp bulur kendiniz hiç üzen bir çikolata al güzel söyle afilli bide kahve bizde adet budur

Görümcenize bayram için niye hediye alasınız ki ? Aranız iyi değilse değil. Şimdiden böyle alıştırmayın
Şik guzel cikolata/lokum kahve al git bayramlasmaya. Hadi cocuklar tamam da gorumcelere ne hacet?? Adet yaratmayin senede bayram 2 tane, her sene geliyor... bitmez o is..
Bu arada sap birlesim dikisleri fiyati nispetinde, cok kaliteli gozukmuyor bence.
Görümceye hediye almayın bence. İllaki alacağım diyorsanız diğer görümcelerin çocuklarına alabilirsiniz.
Neden hediye alıyorsun ki.. Ben olsam almazdım.
Yaranamazsın ama şansını dene tabi.
Asla almayın bırakın onlar size alsın ilk

Niye hepiniz öyle yazdınız yaaa🙄🙄😄😄 yaranmaktan ötürü değil aslında biz küçüklüğümüzden beri ablamla alışmışız genelde her bayram ailemize hediye alırız ordan kalma kendi kendime adet uydurmuyorum küçüklüğümüzden gelen güzel bir alışkanlık... yaranmak gibi derdim olsaydı çoktan yapardım hiç öyle bir derdim yok kendi aileme alıyorum onlarada almayı düşündüm hem hediye almak güzeldir o düşünceyle ayni : )

Aranın çok iyi olmadığı birine hediye alıyorsan yaranmaya çalışıyorsun bence. Ha iyiliğini yap al tabi karşılık bekleyeceksin, o adeti onlar bilmeyecek kendini strese sokacaksın o ayrı bide. Sen bak o zaman ne diyelim

Niye hepiniz öyle yazdınız yaaa🙄🙄😄😄 yaranmaktan ötürü değil aslında biz küçüklüğümüzden beri ablamla alışmışız genelde her bayram ailemize hediye alırız ordan kalma kendi kendime adet uydurmuyorum küçüklüğümüzden gelen güzel bir alışkanlık... yaranmak gibi derdim olsaydı çoktan yapardım hiç öyle bir derdim yok kendi aileme alıyorum onlarada almayı düşündüm hem hediye almak güzeldir o düşünceyle ayni : )
Üzüleceksin sonra demedi dene eş ailesi kendi ailene benzemez değer verir aliesin bune böyle derler 😁

Kızlaar iyice aklımı bulandırdınız şimdi🤦🏻‍♀️ Almayın diyenlere niye öyle diyorsunuz hangi açıdan diyorsunuz? Ben hediye almayı sevdiğimden düşündüm kendi aileme alıyorum onlarada alim dedim birde iki üç hafta önce eşimin ailesiyle aramızda gerginlik vardı eşimden ötür yani eşimle bize tavır yapıyorlardı o yüzden de düşündüm gönüllerini hoş tutulalım diye beğenip beğenmemeleri burun kırım etmeleri onlara kalmış yaparlarsada ayıp ederler zaten evli görümcemler tesettürlü onlara alırsam şal veya eşarp alıcam bi bu görümcem açık o yüzden ona çanta düşünmüştüm ama aklımı bulandırdınız şimdi

"Yaranmak" gibi bir ifadem ya da iddiam olmadıgina eminim. Sordunuz gerekli gormedik.
Diger yandan, kalite algisi kisiye/keseye gore degismekle birlikte ben hediye olsaydi bile boyle dikilmis bir cantayi takmazdim mesela.

Bence 2.
2 görümceye de çanta alınmalı. Çocuklara da alırdım ben olsam ufak bişeyler. Kv ye de çanta ya da kapalı ise eşarp falan

Fikir sorulmuş millet al, almanın peşine düşmüş

Üzüleceksin sonra demedi dene eş ailesi kendi ailene benzemez değer verir aliesin bune böyle derler 😁
Offf iyice aklım bulandı ben o açıdan hiç düşünmedim belki hoşlarına gider sevinirler diye düşündüm beklenti amacımda hiç yok ben kendime yeterince bir şeyler alıyorum onların almasına gerek yok😄😄

Bence 2.
2 görümceye de çanta alınmalı. Çocuklara da alırdım ben olsam ufak bişeyler. Kv ye de çanta ya da kapalı ise eşarp falan

Fikir sorulmuş millet al, almanın peşine düşmüş
Aynen o yüzden iyice aklımı bulandırlar yanlış mı yapıyorum düşüncesine kapıldım şu an

X