Bayram geldi off ☹️

Benhurrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.043
3.803
53
Bugün kayinvaldemler sehir dışından dönüyorlar bizim yanımıza gelecekler hastahane isleri var sonra köye gidecekler yada bir hafta bizde kalıp hafta sonu hep birlikte köye gidecegiz kayınvalidem pamuk şeker gibi kadin ama kayinbaba tam bir facia hicbirseyi begenmez eleştirir elestirir yemegi begenmez sunu getir bunu götür, zaten zor karaktere sahip bir bebegim var 6 aylik.. Daha kötüsü kayınbabam larla küs bir eltim var lafta küs birseyler yasandi sirf araba aldik onlarda yok, bizde var diye kaynimla birlikte esime birseyler saymışlar... ben hic müdahil olmadim banane abi kardes arasinda dedim hatta üstüne esime konus et tirnaktan ayrılmaz vs de dedim. Eltim dogum yaptığımda, nisanda, nikahta dugunde, ev aldığımda hiçbir sekilde hicbirseye hayırlı olsun demis insan degil gecende dalga geçer gibi bir hayırlı kandiller. diye msj atmis görüldü atmadan sildim msjini eltim esimler ile ayni köyden kimin eli kimin cebinde belli değil! evli kadin erkek bile sevgili oluyolarmis... tabi ben iki yillik evli oldugumdan, birseyi bilmem bilmekte istemem Allahtan uzak oturuyormusum. esimin kuzeni hamileydi. birde eltimin kardesinin karisi,o da ben dedim ki: esimin kuzeni de hamile bizimle ama aramizda kac ay var bilmiyorum dedim. nereden bileyim bunlarin koyde olaylar Brezilya dizisi gibi... eltim sonra beni sıkıştırdı dedi ki bilerek mi dedin benim kardesim onunla konuşmuştu bir zamanlar diye! abi ben nereden bileyim geleyim sadede normalde sevgili eltim kv gile gelmez annesi gilde kalirmis, gorumcelerle hic evlendi evleneli muhatap olup arayip sormazmis mesafelilermis, küsler mis, o meseleler beni ilgilendirmiyor! da zaten ben evlendim kayinvaldemlerde kalmaya geliyor, gorumceleri ariyor benim eve gelen misafiri kiskaniyor. uzak olduğum icinde pek sallamiyorum hatta hiç sallamiyorum, ama koyde iki günde olsa ayni evde olmak istemiyorum sirf esim icin gidiyorum eltim kendi demez.. ama esi sürekli onun gazi ile hareket ediyor. bizi bir yerlere götürün bizi eve birakin vs köy iki saatlik mesafe de kaynim şehrin başka ilçesinde memur ama kayınvaldelere o daha yakin biz sehir merkezindeyiz. arada ki buzlar kalksin istemiyorum, nasil davranayim kizlar cocuk gibi trip atip sacma salak davranislarda bulunmak istemiyorum, ama muhatap Olup buzlar erisin de istemiyorum( cocugumu göremeye gelmediler kaynim aradi hayırlı olsun icin eltim aramadi) eve birakin bizi derlerse illa eve çıkalım diye israr da edebilirler. Allahtan tek istediğim sey sadece kendi halime yasamakk baska birsey degil iyi ki yakin degilim iyi ki

Son düzenleme:
Noktalama isareti hic kullanmamissiniz cumleler birbirine girmis resmen bazi yerleri atladim yani bence duzeltin boyle kimse okumaz bunu
Eltinizle mesafeli olmak istiyorsaniz merhaba gule gule disinda bir iletisim kurmazsiniz karsilastiginiz zaman
O yakinlik kurmak isterse de "bu zamana kadar hicbir seyde ne hayirli olsun ne gecmis olsun yoktun, bundan sonra da olma" dersiniz gecersiniz

Evet şimdi duzenledim bebegimi sallarken kullanmadim noktalama karışmamış kötü olmak istemiyorum ama iyi de olmak istemiyorum

abovvv
Konu neydi, köyün brezilya dizisi gibi olmasından bize neydi, birde insanın yaşadığı yer kötü diye o da mı kötü olmak zorundaydı?
Ben buraya nereden geldim, hayırlı bayramlar o zaman.

abovvv
Konu neydi, köyün brezilya dizisi gibi olmasından bize neydi, birde insanın yaşadığı yer kötü diye o da mı kötü olmak zorundaydı?
Ben buraya nereden geldim, hayırlı bayramlar o zaman.
Yani tam aciklayamadim ama konulara kendi gibi hakim oldugumu saniyor ama bir olay anlattıklarında bilr insanlari tanımıyorum olaylae cok karışık geliyor kayinbabamin vs de kumasi var mesela aşırı normal gibi görülen normal olmayan şeyler var

Siz sadece elti ile samimi olmak istemiyorsunuz doğru mu anladım? Peki bunun o köyde çekilen Brezilya dizileri ile ne ilgisi var o kısmı anlayamadım? Konu yasak elmaya bağlanacak sandım ama eltiye bağlandı.

Siz sadece elti ile samimi olmak istemiyorsunuz doğru mu anladım? Peki bunun o köyde çekilen Brezilya dizileri ile ne ilgisi var o kısmı anlayamadım? Konu yasak elmaya bağlanacak sandım ama eltiye bağlandı.
Yasak elmaya da baglanirdi da baglamadim beni o kisim ilgilendirmez evet elti ile samimi olmak istemiyorum

muge anli tadinda olmus nereye bagliyicaginizi merak ettim ama konu eltiye dondu

Bayramların gelinlere zulüm olması hakkında
Oda istemiyor hiç aramadığına göre. Siz de merhabadan öte geçmezsiniz olur biter.
Tam olarak derdiniz nedir?
Eltimle samimiyet kurmak istemiyorum çünkü hayatlarını ezbere bildiğimi düşünüyor aşırı kuruntulu aslinda bakarsanız kimse ile samimiyet kuran biri degilim özellikle es ailesiyle olabildigine uzak durmak istiyorum evet hayatları Brezilya dizisi olur ama konularini dinleyip anlamak bile büyük beyin egzersizi yapmaya bedel kimib kiminle ne yapiyor diye konusurlarken hicbirsey hatırlamıyorum çözemiyorum onların karışık hayatlarına müdahil olmak istemiyorum duymak bilmek konusmsk malesef ne kadar mesafe koyarsam koymayayım kadin piknik yapalim gezelim sizr geleyim derdinde benim cocuguma göz aydınlığı bile vermek icin zahmet edip aramayan insanla da piknige gidip samimiyet kurmak istemiyorum hali ile cok karışık anlatmisim ama o kadar karisik ki hersey net olan tek sey uzak durmak istemem ve nasil davranacagimi bilmemem

Merhabadan ileri gitmeyin, soru sorduğunda kısa cevaplar verin ya da duymazdan gelin, baktınız anlamıyor kırmadan açık ve net bir şekilde samimiyet kurmak istemediğinizi dile getirin.

Merhabadan ileri gitmeyin, soru sorduğunda kısa cevaplar verin ya da duymazdan gelin, baktınız anlamıyor kırmadan açık ve net bir şekilde samimiyet kurmak istemediğinizi dile getirin.
Sonunda anlayıp cevap veren biri teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…