• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayraklı central hospital

sultanm352

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
23
0
286
İzmir
central hospital da doğum yapan yada hastahane hakkında bilgisi olan varmı doğumuma 2 ay kaldı çook kararsızım Ahmet dinçer e gidiyorum sezeryan olacağım bilgisi olan paylaşsın lütfenn

merhaba canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini, hospital hakkında hiç bir bilgim yok, bende cok kararsızdım,hamileyken hep Alsancak dev.hast.gittim kontrollerim için ama bi hafta sonu kanamam oldu tepecik dogum hastanesinin aciline gittim öyle güzel ilgilendilerki o anda hiç tereddütsüz doğumu orda yapmaya karar verdim.Özel hastahaneden tek farkı dogum yapar yapmaz eşimle görüşemedim ertesi gün ziyaret saatinde görebildi bizi. Ben cok memnun kaldım,dogum sırasında da güzel ilgilendiler,tabi orada dogum yapan herkes benimle aynı fikirde mi bilemem. Arastırmanı güzel yap içine neresi sinerse ona göre hareket et.

bu hastane 7 tane cenini medyaya teşhir eden hastane değil mi... sırf bu yuzden asla gıtmem....

merhaba canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini, hospital hakkında hiç bir bilgim yok, bende cok kararsızdım,hamileyken hep Alsancak dev.hast.gittim kontrollerim için ama bi hafta sonu kanamam oldu tepecik dogum hastanesinin aciline gittim öyle güzel ilgilendilerki o anda hiç tereddütsüz doğumu orda yapmaya karar verdim.Özel hastahaneden tek farkı dogum yapar yapmaz eşimle görüşemedim ertesi gün ziyaret saatinde görebildi bizi. Ben cok memnun kaldım,dogum sırasında da güzel ilgilendiler,tabi orada dogum yapan herkes benimle aynı fikirde mi bilemem. Arastırmanı güzel yap içine neresi sinerse ona göre hareket et.

sağol canım Amin inş. seninde bebişine Allah uzun ömür versin tepecik için önceden iyi değil diyolardı ama artık eskisi gibi değilmiş herkes öyle diyor çok değişmiş bir kaç aydır bayraklıya gidiyorum doktor için iyi diyolar ama hastaneyi bilmiyorum o yüzden kararsızım hala araştırıyorum bakalım hayrlısı

Back