Bayrak İndirirken Vurulan Ali Uçkun Cezaevinde İntihar Etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Bayrak indirmeye çalışırken ayağından vurulan zanlı intihar etti.

İstanbul Küçükköy'de bir hastane bahçesindeki Türk bayrağını indiren kişi yakınlardaki emniyet binasının bayrağını da indirmeye çalışırken vurulmuştu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞTİ

Şüpheli Ali U, hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece "terör örgütünün propagandasını yapmak", "örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" ve "devletin egemenlik alameti olan Türk bayrağını alenen aşağılamak" suçlarından tutuklanmıştı.

Bugün cezaevinden gelen haber sonucu zanlı Ali U.'nun intihar ettiği öğrenildi.

HABER7

intihar mı etti yoksa birilerinin maşasıydı konuşmaması için mi yapıldı ?

Hiç intiharmış gibi gelmiyor. Ne hayatlar var bomboş belki de dopdolu. Kimbilir kim için feda etti kendini. Kim bilir ne uğruna kandırıldı. Ben sevinemedim. Çok üzgünüm.

gebersin...bize kimse birşey yapamaz havasında indirdi o bayrağı kendi sonunu kendi hazırladı

intihar mı etti yoksa birilerinin maşasıydı konuşmaması için mi yapıldı ?

Hiç intiharmış gibi gelmiyor. Ne hayatlar var bomboş belki de dopdolu. Kimbilir kim için feda etti kendini. Kim bilir ne uğruna kandırıldı. Ben sevinemedim. Çok üzgünüm.

Bende ayni kanidayim.

İntiharmış! tabi ya.. Yersen..
aynı fikirdeyim.
bu arada kimse bayrak indirdi diye ölmeyi haketmiyor.
yanlışmı yapılan evet. cezası varmı ok. ama bu ceza ölümmü. hayır.

aynı fikirdeyim. işin arka planına da bakmak lazım. kullanıldığını düşünüyorum ve üzülüyorum sevinemiyorum hiç. kimseye bayrak indirdi diye gebersin diyemem.

Son düzenleme:
Cezaevinde birini öldürtmek kolay mı o kadar. Bir yandan da intihar edebileceği her türlü şeyi alıyorlar cezaevine girişte diye biliyorum ama konuşmaması için yapılmış olsa zaten önce gözaltı ve ifade sonra cezaevi olayı oluyor o zaman dayanamaz söylerdi gibi bence. Allah taksiratını affetsin diyelim bu mübarek günde. Belki de psikolojik sorunları vardı.

aynı fikirdeyim.
bu arada kimse bayrak indirdi diye ölmeyi haketmiyor.
yanlışmı yapılan evet. cezası varmı ok. ama bu ceza ölümmü. hayır.

aynı fikirdeyim. işin arka planına da bakmak lazım. kullanıldığını düşünüyorum ve üzülüyorum sevinemiyorum hiç. kimseye bayrak indirdi diye gebersin diyemem.

Bu ülkede daha adice neler oluyor da arkasından ölsün gebersin diyemiyorsun. Ben bir ideoloji uğruna bayrak indiren adam öldü diye sevinemem. Kafasından geçenleri anlamamız o kadar imkansız ki. Evet oky dediğin gibi tc yasalarına göre suç işledi, cezasını da paşa paşa çekicekti o kadar. Bu olay gerçekleşirken bunun olmasına göz göre göre izin verenler utansın önce. Zaten bu haberin yapıldığı ilk günden beri bir samimiyetsizlik yok muydu medyada . Bana mı öyle geldi? Bir tiyatro oynandı işleri bitti işte. Bir can gitti ve içim buruldu yine.

Bu ülkede daha adice neler oluyor da arkasından ölsün gebersin diyemiyorsun. Ben bir ideoloji uğruna bayrak indiren adam öldü diye sevinemem. Kafasından geçenleri anlamamız o kadar imkansız ki. Evet oky dediğin gibi tc yasalarına göre suç işledi, cezasını da paşa paşa çekicekti o kadar. Bu olay gerçekleşirken bunun olmasına göz göre göre izin verenler utansın önce. Zaten bu haberin yapıldığı ilk günden beri bir samimiyetsizlik yok muydu medyada . Bana mı öyle geldi? Bir tiyatro oynandı işleri bitti işte. Bir can gitti ve içim buruldu yine.

bened bir dalavere döndüğü kanısındayım. zaten dönmese şaşardım. az önce 3 küçük kıza tecavüz eden polis memurları haberini okuduk ve o konunun altında bile gebersin pislik, ölsün bunlar diyenini okumadım. kendim dahi kahretsin diyebildim yalnızca.

valla benim gönlüm bu kadar geniş değil orada onların güvenliğinden sorumlu polislere taş molotof atıp son nokta olarakta bayrağı indiriyorsa gebersin....zaten o ölmese 2 gün sonra çıkıp ya polisi ya askeri ya sivili şehit edecek...su testisi hesabı....

Ben üzerine basa basa gebersin derim.

öldürmemişler kendini asmış..

velevki öldürdüler,umurumda bile değil

Ne olursa olsun gebersin ölsün demek bizim tekelimizde lan bir şey değil ne suç işlemiş olursa olsun cezasını adalet verir çünkü bir insanın yaşama hakkı saklıdır. Bu ülkede Apo bile senelerdir besleniyor yahu. O orada beslenirken ben bu adama gebersin diyemem hele mübarek günde bu ülkenin gençleri de hak etmemişti ölmeyi adalet sadece bir kadın ismi bu ülkede herkes kendi infaz memuru. Bu insanlar birini öldürmedi ki bir cana kıymadı ki onlar bile çekip cezalarını çıkıyorlar neyse cezası çekerdi, akıllanır akıllanmaz kendi bilir yine girerdi içeri. Dün emin değildim ama haberleri izleyince adamın kendini çamaşır ipiyle astığını öğrendim ve güvenlikli yere konulmuş sözde öyle yerde çamaşır ipinin ne işi var?

bende gebersin diyemem, bu ülkede tecavüz edenler serbest elini kolunu sallayarak dolaşsın..Nedense bu konuda vatansever olamıyoruz..Bayrak indirmiş, ok adam suç işlemiş çeksin cezasını....Ama kesin öldürüldü, intihar ettiğine inanamadım nedense.

Back