Bayrağı İndirmeye Çalıştı ve.....

20 Mart 2008
141.526
212.993
1.423
60
Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’ndeki Bahçelievler Polis Merkezi’ne saat 19.50 sıralarında giden Cengiz Önkol, bir konuyla ilgili müracaatta bulunacağını belirterek, polis merkezinin bahçesine girdi. Polis merkezi önünde bir süre çevreye bakınan Önkol, aniden bayrak direğine tırmanmaya başladı. Polis merkezindeki kapı nöbetçisinin uyarısına rağmen tırmanmaya devam eden Cengiz Önkol, bayrağı indirmeye kalkışınca, polis memuru iki kez havaya uyarı ateşinde bulundu. Buna rağmen girişimine devam eden Önkol, sağ bacağından vurulup etkisiz hale getirildi.
Önkol, polis tarafından çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Konuyla ilgili geniş çaplı araştırma yapan polis, Önkol’un asayiş suçlarından çok sayıda suç kaydının olduğunu belirledi.

http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/bayragi-indirmeye-calisti-ve-557508/

Bayrak bizim için çok kıymetli, milletimizin kıymetli gördüğü ve hassas olduğu konularda provoke yapıyorlar farkındaysanız, sabır sınıyorlar, tepki ölçüyorlar, bir süre sonra insanların bu tip eylemlere alışacağını, tepkisiz kalacağını düşünüyorlar.

Bunların öyle bireysel laf olsun diye yapılmış eylemler olduğunu düşünmüyorum.

O bayrak var ya o bayrak, Allah o bayrağa rengini veren şehitlerin hürmetine, bu ülke için savaşıp varını yoğunu, el kadar yavrusunu bu vatana feda edenlerin hürmetine oyunlarınızı ters yüz etsin inşaallah, bu ülke için planladıklarınızı uygulamayı nasip etmesin Rabbim, toprağımızı, halkımızı bölemeyin, bayrağımıza elinizi süremeyin inşaallah.

Kim bu ülke için kötü şeyler düşünüyorsa, ülkeyi bölmek, halkı birbirine kırdırmak istiyorsa fırsat vermesin Allah'ım.
Bu fesatların helak olduğunu görmeyi çok isterim.

Bayrak indirmelerin devamı gelmezse görün :47::47:
Dedi dersiniz,azdı bu itler..
Hemde devletin hastanesinde tedavi görüyor..

İşte en çok buna uyuz oluyorum
Devletin hastanesinde tedavi görüyor, devletin okulunda okuyor, her imkandan faydalanıyor
Bir de utanmadan bıdı bıdı ediyorlar
Devamı gelecek evet, insanları tahrik için iyi bir yol
Bildikleri gibi yapsınlar, bayrak bizim, biz ölürüz o inmez aşağı anlayamadı kaz kafalılar

Back