mayıs 2013de alındı. Faturası da ektedir. garantisi halen devam ediyor yani. Yürüyeninde herhangi bir problem yoktur. Elden almak ve gelip görmek isteyenler için (ki elden teslim etmeyi tercih ediyorum, zira hem kargolamak zor, hem de kargosu yüksek tutar. Sadece bir ana kucağını geçen yıl 20 tl.ye kargolamıştım ptt ile
)
Beylikdüzündeyim.
İnternetten babymax montero extra diye aratırsanız özelliklerine bakarsınız. Extra yazmayı unutmayın ama.. Zira model yenilenmişti.
Ana kucağınıniçinde görülen Sevi bebe bel desteği de ücretsiz olarak verilecektir (30 tl.ye almıştım).
Fotografta görülen oturma yeri çıkartılıp ana kucağı takılıyor. Oturma yerini ister size dönük, ister dışa dönük olarak takabiliyorsunuz. Katlayıp bagaja koymanız için de oturma yerini çıkartıyor ve sadece iskeleti katlayarak koyabiliyorsunuz. Ayak örtüsü de mevcut. Ayrıca unutmadan alttaki sepeti bi dünya eşya alıyor..
ben acayip rahat ettim. montlar, alışveriş poşetleri, herşeyi aldı,
oldukça geniş ve derin bir sepet. İstenirse çıkartılıp yıkanıyor da.
Son olarak da, mutlaka sorulur diye yazayım bunu da
: tentesi tam kapanmıyor. tentesinin üstünde izleme penceresi var, arka tarafta yine cep mevcut. Acayip kullanışlı bir araba. Satmamın nedeni artık bastona geçicez bu yaz.
Yazmayı unuttuğum bişey kalmamıştır umarım. Olursa sorularınızı da alabilirim tabii
travel sistem olarak fiyatı 350 diyorum. :26: