- 25 Mart 2017
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nilya nilya
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakır daha genç göstermiş
İki seçenek arasında seçmek zorunda isek bakır.
Evet zamanında denedim ama renksiz hayatıma renk katmak için dikkat çekici görünmek istiyorum kumrallar kahveler çok pasif hissettiriyor etkiliyor beni...Ya yanlış anlamazsanız sarı hiç iyi durmamış, kumral, açık kahve tonları denediniz mi?
Çünkü kendi kendime yapmıştım eski Yeşilçam filimleri altın kızları havası katasım gelmiş yoksa çok da böyle takılmam doğrusu spor geziyorum genellikle :)Kahve tonlari daha iyi olurmuş.
Ama saridan uzak durmalisiniz zaten olgun gostermiş ve sarinin tonu da oldukca kotu turunculasmiş bi sari, iyi bi yerde yapilmamiş oldugu belli oluyor. Sackar yanmiş kopmuş bi de ustune o makyaj ve kürklü kiyafet, icindeki taşlı askı o kadar kotu ki...
Tam olarak açık koyu kumral?Bakırın daha açık tonları ve kumral tonları daha iyi olur sanki.
Sariyi genelde dikkat cekme amacli kullaniyor bir cok kadin ama bu şekilde kullanilan sari, turuncu kaliteli erkeklerin dikkatini cekmez ciddiyim.Evet zamanında denedim ama renksiz hayatıma renk katmak için dikkat çekici görünmek istiyorum kumrallar kahveler çok pasif hissettiriyor etkiliyor beni...
Çünkü kendi kendime yapmıştım eski Yeşilçam filimleri altın kızları havası katasım gelmiş yoksa çok da böyle takılmam doğrusu spor geziyorum genellikle :)
Açık küllü kumral gibi. Daha doğal ve genç bir görüntü verir.Tam olarak açık koyu kumral?