- 3 Şubat 2023
- 11
- 7
- 29
-
- Konu Sahibi melissa0119
hiç psikoloğa gittiniz mi? panik atak olabilir bu anlattığınızArkadaşlar bi kaç hafta önce ani baş dönmesi bulantı kalp çarpıntııs yaşadım o an öleceğim zannettim acayip bir korku aldı beni zagen herşeyi kafaya takan niriyim derken bugün tekrar oldu toplamda 3/4 defa bu kötü senaryoyu yaşadım kardiyolojiye gittim ekg holter eko yapıldı bişey yok dendi ama bunu neden yaşıyorum aranızda bunu yaşayan var mı bayılacak gibi olma felan 15 saniye sürüyor ama sonrasında üzerimden tır geçmi gibi halsiz zevk almayan biri oluyorum var mı aynı şeyleri yaşayan biraz uzun oldu kusura bakmayın
Panik atak kaygı aynısını bende yaşıyorum.Sizi üzen şeylerden uzak durun.Arkadaşlar bi kaç hafta önce ani baş dönmesi bulantı kalp çarpıntııs yaşadım o an öleceğim zannettim acayip bir korku aldı beni zagen herşeyi kafaya takan niriyim derken bugün tekrar oldu toplamda 3/4 defa bu kötü senaryoyu yaşadım kardiyolojiye gittim ekg holter eko yapıldı bişey yok dendi ama bunu neden yaşıyorum aranızda bunu yaşayan var mı bayılacak gibi olma felan 15 saniye sürüyor ama sonrasında üzerimden tır geçmi gibi halsiz zevk almayan biri oluyorum var mı aynı şeyleri yaşayan biraz uzun oldu kusura bakmayın
kesinlikle verir. onları da psikolojik olarak yaşıyorsunuz zaten kesinlikle bir gidinGitmedim ama artık bende öyle olduğunu düşünmeye başladım merak ettiğim ise psikolojik bir sıkıntı gerçekten bu kadar fizyolojik bir sıkıntı verebilir mi?
peki son birşey daha öğrenmek istiyorum bu konuda bilginiz var belli ki peki bu kriz anı ne zmaan geleceği belli oluyor mu normal mutlu. Bir zamanda da yaşanır mı illa strea mi lazımPanik atak yaşıyorsunuz. Ben de ilk başlarda Psikoloji bu kadar fiziksel semptom yapabilir mi diye inanmıyordum. Doktorumdan duyduğum aşırı stres geçici görme kaybı ve uzuvlarda güç kaybı bile yapıyormuş. Bir an önce psikiyatr ile görüşün. Çok geçmiş olsun
panik atak veya anskiyete bu tarz bi etki yapıyo. bunu yaşadığnızda canınızı sıkan bir şey mi oldu veya düşünüyordunuz?Arkadaşlar bi kaç hafta önce ani baş dönmesi bulantı kalp çarpıntııs yaşadım o an öleceğim zannettim acayip bir korku aldı beni zagen herşeyi kafaya takan niriyim derken bugün tekrar oldu toplamda 3/4 defa bu kötü senaryoyu yaşadım kardiyolojiye gittim ekg holter eko yapıldı bişey yok dendi ama bunu neden yaşıyorum aranızda bunu yaşayan var mı bayılacak gibi olma felan 15 saniye sürüyor ama sonrasında üzerimden tır geçmi gibi halsiz zevk almayan biri oluyorum var mı aynı şeyleri yaşayan biraz uzun oldu kusura bakmayın
Bununla ilgili kesin bir şey yok insanı korkutan da bu aslında. Ben kesin atak yaşarım dediğim çok stresli anlarda hiçbir şey olmadığını ama çok mutlu bir anımda durduk yere atak geldiğini bilirimPeki bişey daha merak ediyorum
peki son birşey daha öğrenmek istiyorum bu konuda bilginiz var belli ki peki bu kriz anı ne zmaan geleceği belli oluyor mu normal mutlu. Bir zamanda da yaşanır mı illa strea mi lazım
Acaba panik atak mı eğer öyleyse vay halimize valla iyice yedik kafayıBu ülke yüzünden herkes panik atak hastası oldu yemin ederim.
Dediklerinizi daha ağır bir şekilde 2018 yılında yaşamaya başladım.Acaba panik atak mı eğer öyleyse vay halimize valla iyice yedik kafayı
Merhaba acaba ataklariniz devam ediyor mu?Çok teşekkür ederim hepinize tansiyon o an ölçtüm normaldi açlık vardı ama çok değildi demir değerim yerlerde zaten eskiden beri bakalım tekrar ederse nöroloji sonra psikiyatri gibi gözüküyor yokun sonu bende artık evham yaptığımı düşünmeye başladım kanda diğer değerlerim gayet iyiydi 28 yaş zayıf biriyim zaten