Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bayıldım bu elbiseye!!

Ecisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
378
62
118
Kızlar ne olur forumdaki nişan ile alakalı diğer bir konuda bu elbiseye rastladım ve çoooooooook beğendim ama nişanım ama sözüm için giyebilirim çok zarif buldum. Sizce de öyle değil mi? Hem fikirlerini bu konu da almak isterim ama asıl önemlisi o önceki konuda da yazmıyordu markası yada nereden bulabileceğim bu elbisenin markasını yada benzerini görmüş olupta nereden bulabileceğimi söyleyen olursa çooooooook seviniirriiiim. :))

ayy inanmıyorum yaaaaaaaaaaaa resim ekleyemiyoruum!!!! ( nasıl anlatcam ben şimdi derdimi sizeee ((( konuda boşa açıldı gibi olduu, ooff!!

neyse arkadaslar takip etmeye devam edin bu konuyu, mutlaka msj hakkımı doldurup ekleyeceğim, hem belki birilerine de yine fikir olur.

mesaj yazarken alt kısımda eklenti ekle yeri var ordan resmi koyabilirsin

100 mesajınız olmadan resim ekleyemiyorsunuz sanırım.

hayır canım alaksı yok mesajla şu anda problem var sitede eklentiyi kabul etmiyor ben 2 saat önce ekledim şimdi eklenmiyor

kızlar şöyle hepiniz haklısınızdır eminim, ama henüz ben yüklemeyi deneyemedim bile çünkü sizinde dediğiniz gibi 100 msja ulasmadan yükleyemiyorum!! hatta sinir oldum ama bugün ulaşırım ben o çıtaya mutlaka yükleyeceğim bugün, siz takibe devam edin onun dışında eğer sitede de yüklemede bi sıkıntı varsa yine yazarım bugün ama mutlaka bu sayfada olacak o elbise:)))) fikirlerini istiyoruuum çünküüüüü:))

bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

Elbiseyi tarif etsen yada hangi başlık olduğunu,belki yardımcı olabiliriz zemuszemus

daha önce 100 msj olmadan resim ekleyemiyoduk.
şimdi noldu bilmiyorum..
elbiseyide çok merak ettim..

Kızlaaaaaaaaar hepinizden çoooooooooooook özür diliyorum öncelikle ama benim elimde olmayan sebeplerden msj hakkım 100'ü bir türlü dolduramadığım için ekleyemedim resmi konuda boşuna açılmış ve havada kalmış gibi oldu ama söylemiştim mutlaka ekleyeceğim fikirleriniz, yorumlarınız, yardımlarnız benim için çok önemli takip etmeye devam edin diye... İşşşteeee geldiiiiiiiiiimm buradaaayyııımm:)))))))

Eklentiler

• $elbise.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…