• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Bayıldığım yatak odası takımları...

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
Teleset Dreamy

$21_1.webp$21_2.webp$21_4.webp

Teleset Urban

$24_1.webp$24_2.webp$24_3.webp

Doğtaş Fresno

$Adsýz.webp$Adsýz1.webp

Dreamy model çok şık gerçekten, tarzıma uyuyor fiyatı ne kadar acaba :26:

4700 küsürmüş canım... evgörde de aynı model rüya yatak odası takımı olarak geçiyor orda da 3500 falandı hatırladığım kadarıyla...

canım bende dreamy ve doğtaştakini beğenmiştim ama o kadar kararsızım ki şimdi de ikeayı düşünüyorum daha doğal geliyo ürünler bunlar çok yapay gibi duruyo onları görünce ikea evimin herşeyi olucak en sonuda sanırım:9: ama olmazsa dreamyi beğendik erkek arkadaşmla ikimiz bakalm artk :16:

canım bende dreamy ve doğtaştakini beğenmiştim ama o kadar kararsızım ki şimdi de ikeayı düşünüyorum daha doğal geliyo ürünler bunlar çok yapay gibi duruyo onları görünce ikea evimin herşeyi olucak en sonuda sanırım:9: ama olmazsa dreamyi beğendik erkek arkadaşmla ikimiz bakalm artk :16:

ikea çokta sağlam değil diyorlar yatak-karyola olarak..bende kararsızım aslında,ikeanın tarzına bayılıyorum çünkü...

Ben ikeadan bi şifonyer almıştım 2 ayda dağıldı hemen. çok güzel ürünleri var ama büyük eşyalalr alınmamalı bence aksesuar tercih edilmeli diye düşünüyorum. ben yatak odamı doğtaştan aldım 2 sne oldu ve hiç bir sorun yaşamadım daha. çok kaliteli tavsiye derim sanada.

Back
X