• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Bayildigim Yatak!!! (beyaz)

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Kizlar size Bayildigim Yatagi göstericem :16:
Henüz Söz Ni$anim olmadi ama Hayalimdeki Yatagi buldum ve bunu alicammm :16: INSALLAH
askimda bayildi :16:

Yatak Almanyadan, bir internet sayfasindan, Yatagin adi BAROCK BETT

buna uyduruk bir dolap secmeli beyaz.... ozaman muhtesem durur sanirimm

buna benzer birsey olabilir ama 3 metre uzunlugunda

masa da buldum cok tatlii :16:

(beyazini bulamadim, kirmizisi, arkasi yatagin :16:)

kirmizida az fiyakali degil hanii :16: ama ben beyaz seviyorum cünkü pikelerim mor lila :16:

buna bayildimmm, beyaz rengini bulmam lazimmm, boy aynasi felan böyle koyarim sanirim :16:

umarim begenmissinizdir, böyle kombine etmek isterim ilerde :16:

yatagin fiyatini bilmek isteyenlere, 829 euro

ve Yatak 200x200cm, ben 160cm lik yataga sigamam :9:

05.01.12

buna bayildimm, bugün magzada gördümm

altinada bunun kücügünü koysamm süper dururr, buna benzer bisey istee, daha güzelide vardir tabi

Son düzenleme:
Selamlar :)

Yatak süper bisey ya hayalimdeki yatak odasi :) Begenmek ne kelime BA- YIL- DIMMM :)))
:1: Evlendigimde insallah böyle bi yatak odam olur :)

Almanyada yasiyormussun :) wo gibts des zu kaufen :))
Ben Bayilirim mobilya reklamlarina :1: mutfagindan tuttt banyoya kadar hepsine meragim var :)) Ikea felan gittigimde 2 saatden önce cikaramaz kimse beni oralardan :))

Millet shoppenlara gidiyor ben ikea gidiyom bos vaktim olursa ve canim sklinca :)) :1::1:

Canım yatak gerçekten güzel. Diğerleri de ayrı ayrı çok güzeller ama hepsi ayrı telden çalıyor. Yatak odasında bu kadar bağımsız mobilya bilemiyorum ki hoş durmayabilir..

yatak ebay den buldum
barock bett yaziyosun

uydurmak da bir marifet. Ben öylesine koydum simdi dolabi felan

önemli olan su an yatak hehe
onu buldumya gerisi de bulunur...

Normal beyaz olcak hepsi. Ama yataga bayildiiiiiiim

begendiginize sevindimm

Bayilmicak degilki harbiden :)))
Ama buna laik büyük bi oda gerek:) öyle kücük odalarda güzel durmayabilir..:26:

4x4m oda olsa yeterli sanirim :1:

çok güzel aylin benim sevdiğim tarz lükenz ayaklı herşeye bayılıyorum .

çoookk güzellll,, walla bölee şeyleri gördükçe insanın yeniden evlenesi gelio :52:

sagolun kizlarrr :3: bende bayildim vallaa

baska bu tarzz yatak odalari bulan eklesinn

tatlım yatak gerçekten güzel ama heryerinin zımbalı ve deri olması beni biraz düşündürdü çok toz birikir ve temizlerken zorlanabilirsin en azından yatağın çevresinin zımbalı olmayanı varsa bence daha kullanışlı olur ....zaten yatak örtüsünü şu zen yatak tiplerindeki, gibi kullanmıcaksan görünmücek benim ki sadece bi fikir.........

şimdiye kadar gördüğüm en orijinal takımlardan biriydi. aldınız mı merak ettim?

dolaba ve makyaj masasına bayıldıııııım :nazar:

Ben geldim yine konu sahibi :))) hyr almadim yatagi cunku daha evlenmedim :))) mobilyaya merakim oldugu icin oyle ekliyorum iste :)) biri yazmis temizligi zor olur diye. Haklisiniz zaten fikrim degisti. Beyaz odun home sweet home country trzinda beyaz yataklari dusunuyorum ikeadan. :))

Back
X