Gelinlik Modelleri bayılacaksınız işte süper gelinlikler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım cok saol valla tam benım tarzlarım var ıyıkı atmıssın resımlerı bayıldım.... Ellerıne saglık tesekurler:)

üstleri cok hos ama eteklleri cok göz alici ya beyenmedim,
yinede ellerine saglik canimmm. güzeller vardi arasinda

etekleri benim de tarzım değil ama üst modelleri hoş olanlar var gerçekten tşkr ederimmkaydirigubbakcemile3

yükleyenin eline sağlık modelleri acaip beğendim, fakat şu türkiyede hep aynı kumaş kullanılıyor oysaki

başka kumaş ile acaip estetik zaarif ve değişim olurdu,[COLOR
="Red"]kumaşın değişimi şart şart şart [/COLOR]

modeller harika canım...çok beğendim..ben gelinliğimde büyük hüsrana uğramıştım şimdi bunlara baktıkça içim gidiyor...........

modeller harika canım...çok beğendim..ben gelinliğimde büyük hüsrana uğramıştım şimdi bunlara baktıkça içim gidiyor...........

etekler marul gibikaydirigubbakcemile3

çok güzel gelinlikler ellerinize sağlık ahhh ahh diye iç geçiriyor insan kardeşime örnek olsun diye bir kaçını ekledim tekrar teşekkrüler böyle güzellikleri paylaştığınız için

çok güzeller hepside birbirinden güzel içim eridi valla bakarken..1sayfadaki 4modelin üstü çok hoşuma gitti ya..kısmetse yakında gircem inşallah su guzelliklerin içine kaydirigubbakcemile3

2019
2031
2035
yakası gullu olan bunları çok beğendim haricinde 2 3 tane daha varda anlatamadım tesekkurler canım

emeyine saplık çok güzeller en azından bir fikir veriyor insana teşekkürler

güzel gelinler ama etek kısmları daha farklı olabilirdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…