• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bayıla bayıla aldığım gelinliğimmm:))))

xltoxs

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
3.846
8
683
Manisa
Çok güzeldi gelinlik giymek,ama gelin olmak çok zordu:)
Buarada oynamaktan yırttım gelinliği:52::52:

$1.jpg

fazla anlaşımıyor aslında canım başka karen yokmu
ama çok güzel görünüyor
birde gelin olmak neden zor canım açarmısın bende nişanlıyımda bişeler öğrenmek istiyorum
ne olursa olsun gelinliğin en kabarığından ağırından olmasını istiyorum inşallah bulurum gönlüme göre
mutluluklar buarada

fazla anlaşımıyor aslında canım başka karen yokmu
ama çok güzel görünüyor
birde gelin olmak neden zor canım açarmısın bende nişanlıyımda bişeler öğrenmek istiyorum
ne olursa olsun gelinliğin en kabarığından ağırından olmasını istiyorum inşallah bulurum gönlüme göre
mutluluklar buarada

canım yaa bende oyle istedim görmüşsündür gelinliğimin resmini ama çok çok ağır ben nasıl kaldırcam onu yaa:26::1::1::1: başta düşünemedim kaptırdım kendimi:16:

çok güzelmiş gerçekten çok beğendim tam benim tarzım benim gelinliğme çok benziyor tarzı..benimde straplezdi ve üstü taşlı idi ışıl ışıldı..altıda senin gini olmasada simli tülden ve katlı idi..herkes çok beğenmişti...seninkide harika...maşallahh başka kareler varsa paylaşırmısın??

Beğendiğinize sevindim kızlar,darısı her isteyenin başına:)ya çok net bulamıyorum üstüne tıklayınca birazcık daha büyüyo.
$2.jpg $3.jpg $2.jpg $3.jpg

aslında sade gelinlikleri beğenen biri olsamda gelinliğinize bayıldım çok güzelmiş :nazar:

izmir-üstün sposa dan aldım cnm buralardaysan ulaşabilirisn başka şehirlerdede varmı bilmiyorum,internet sitesinden bakabilirsiniz..

Back