bayburtta olanlar yardımmm

crean2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
196
0
merhaba eşimin tayini bayburta çıktı ve sizden yardım istiyorum orada yaşayanlar bana biraz orayı anlatabilirmi evler nasıl kiralar nasıl sosyal yaşam hakkındalütfen bilgi verin

merhaba eşimin tayini bayburta çıktı ve sizden yardım istiyorum orada yaşayanlar bana biraz orayı anlatabilirmi evler nasıl kiralar nasıl sosyal yaşam hakkındalütfen bilgi verin

Tek bildiğim kışın çooook soğuk ve taksiyle nereye gidersen git 5 tl :)
Eşim acemi askerliğini orada yaptı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tek bildiğim kışın çooook soğuk ve taksiyle nereye gidersen git 5 tl :)
Eşim acemi askerliğini orada yaptı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bak o iyiymiş :) çok teşekkürler umarım orada yaşayan bir kaç kişi çıkarda daha güzel bilgi alabilirim

ben bayburtta çalışıyorum öncelikle merkez mi ilçesimi olduğuna göre ufakta olsa fark var. küçük bir yer. sosyal hayat çok kısıtlı. tutucu insanları. kadınlara pek değer verilmiyor. kaloriferli evler 500 civarında. oldukça soğuk bir havası var.

ayy çok memnun oldum birini bulmama peki ilçeleri çokmu uzak merkeze ve çokmu kötü ayrıca yeni yapılan siteler varmış onlar merkeze uzakmı çok soru soruyorum ama napayım merak işte birde ev bulmak çok zormuş öyle dediler ayrıca evler kombilidir umarım kadınlara pek değer verilmiyor derken?

ben demirözü ilçesindeyim merkeze yarım saat sürüyo. bide aydıntepe diye ilçesi var o ne kadar sürüyor bilmiyorum. kombili evler var merkezde. tokilerde ev bulmak zor evet. bide üniversite olduğundan kiralar yükselmiş sanırım ondan bulmak zor olabilir. ama yeni yapılar var merkezde. kadınlara geline erkek egemen toplum kadını evde oturması gereken bireyler olarak görüyorlar. aslında bayburt yaşanmadan anlatılmaz. gelince -anlayacaksınız ne demek istediğimi. eşiniz ne iş yapıyor?

bende ilçe istiyordum fakat kar yağdığı zaman yollar kapanıyormuş oyüzden merkezden ev baktırıyoruz tanıdıklara anlaşılan okul olduğu için tabi millete kiraları arttırmıştır normal eşim polis memuru bende hamileyim yeni bebeğim olucak oyüzden kendimize ve bebeğime göre bir yerde oturmak istiyorum oyüzden bu kadar soru soruyorum kusura bakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…