- 15 Eylül 2022
- 1.775
- 861
-
- Konu Sahibi Anaymbenana
Bizde dün aldık ama cesaret edip veremedim kimisi bu damla için iyi diyor kimisi kötülüyor ne yapacağımı şaşırdım zor durumdayımHıc faydasını gormedım. Bosuna aldım. 15.aydan bildiriyorumolmuyorsa olmuyor
İçeriği kesınlıkle temız degılBizde dün aldık ama cesaret edip veremedim kimisi bu damla için iyi diyor kimisi kötülüyor ne yapacağımı şaşırdım zor durumdayım
Sağolun teşekkür ediyorumİçeriği kesınlıkle temız degıl
Lavanta özü içirebılırsınız 6.ayını gecmıs
Bnimde esım alıp gelmiş tutturdu dnee dene eczacı verdı dıye. Faydası olcana inanmıyordum ama deneyım dedım sırf azıcık sussun dıye. Sadece 2 kere verdım baktım fayda yok kaldırdım. Para tuzağı. Zaten karsıydım ama anlatamıyıruzBizde dün aldık ama cesaret edip veremedim kimisi bu damla için iyi diyor kimisi kötülüyor ne yapacağımı şaşırdım zor durumdayım
Bizede doktorumuz tavsiye etti bende dayanamadım aldım ama kullanmaya cesaret edemedim..sanırım bu gidişle de kullanamayacağımBnimde esım alıp gelmiş tutturdu dnee dene eczacı verdı dıye. Faydası olcana inanmıyordum ama deneyım dedım sırf azıcık sussun dıye. Sadece 2 kere verdım baktım fayda yok kaldırdım. Para tuzağı. Zaten karsıydım ama anlatamıyıruz
Kullandım oğlum 2 yaşındaydı evet verince 10 dk içinde uykusu geldi Max 30 dk icinde uykuya geçti ama gece devamlılığı olmadı yine sürekli uyandı 3 4 gün denedim faydasını görmedim.Bebeğim 7 aylık ve zor uyuyan bir bebek..uykuya dalması çok zor oluyor çoğu zaman sabahlamak durumunda kalıyoruz .. doktoruma bunu söylediğimde bize bu damlayı kullanabileceğimi ve içeriğinin temiz olduğunu söyledi ama ben yine de tedirgin oldum.Aranızda kullanan var mı bana yardımcı olabilir misiniz?
İnanım şu bir haftadır her gün başım ağrıyor..çok yorgunum gündüzleri de ev işiydi yemekti derken uyumaya fırsatım olmuyorBen kullandım benim bebeğim 14 aylık tek uyutan zaditen alerji ilacı o kadar verince oh uyuyorama vermezsen ohh sabahlar olmasın işin ilginci gündüzde uyumuyor . Maalesef sık sık verilebilen bi ilaç değil bi ara alerjisi vardı o zaman kullandık o kadar … ama arada kendi akıl sağlığım için kullansam mı acaba diye düşünmeden edemiyorum…
Uyumayan bebek çok zor Allah yardımcımız olsun .
Bay bay damla fayda etmedi bizde de . Çocuğu resmen çakir keyfi yaptı gerisi yok . İnsan verince de psikolojik olarak bi garip hissediyor vicdan azabı çekiyor ama akıl sağlığımız içim şartİnanım şu bir haftadır her gün başım ağrıyor..çok yorgunum gündüzleri de ev işiydi yemekti derken uyumaya fırsatım olmuyoruyku damlasını denemek zorunda kaldım ama kızıma fayda etmedi sanırım ne yaparsam yapayım uyumayacak