bayat ekmekleri küp küp küçük prçalara bölüyorum ve fırında kızartıyorum iyice kuruyup kızarınca sogutup kavonoza koyuyorum .sonra tereyagında biraz döndürüp çorbaların üstüne koyuyorum çok lezzetli oluyor. buşekilde kızartıp rondodan geçirip galete unuda yapıyorum köfteye kulanıyoruma.s.a.s.
bayat ekmekleri elimle parcalara bölüyorum herhangi bir kabin icine, ayri bir tencerede sogan ve sivi yagi kavuruyorum,cok az yag ve cok az salca kullaniyorum,su ilave ediyorum kaynatiyorum tuz katiyorum, sicakken ekmeklerin üzerine gezdiriyorum islanana kadar ve bolca , sarimsakli yogurt döküyorum üzerinede nane yakip döküyorum lezzetli oluyor...birde tost yaparim
bayat ekmekleri elimle parcalara bölüyorum herhangi bir kabin icine, ayri bir tencerede sogan ve sivi yagi kavuruyorum,cok az yag ve cok az salca kullaniyorum,su ilave ediyorum kaynatiyorum tuz katiyorum, sicakken ekmeklerin üzerine gezdiriyorum islanana kadar ve bolca , sarimsakli yogurt döküyorum üzerinede nane yakip döküyorum lezzetli oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?