Bayanlarrrr

Derya calbay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
133
269
53
27
Merhaba bayanlar bir sorum var son 1 haftadır sol kasığımda ağrı batma ve seyirme hissi var acaba hamile olabilirmiyim adetime 13 gün var test yapmış olsam çıkar mı 3 yıllık evliyim çok istiyoruz cevap verirseniz çok sevinirim

Her ay böyle olmuyordu bide sol kadın bölgem seğiriyo kendi kendimi avunduruyorum sanırım
Valla ben korunmayı bıraktıktan sonra her ay neler yaşadım neler ama maalesef hep negatifleri görmüştüm. Adet olmadan 14 gün önce yumurtamiz çatlıyor sonra da beklemeye başlıyoruz eğer döllenme olduysa yumurta catladiktan sonra 7-10. Günler arası tutunma olur. Rabbim aratmasin inşallah en kısa zamanda meleginizle kavuşursunuz

İnşallah 3 yıllık evliyim eşimde varikosal vardi ameliyat oldu hersey yolundaymış o yüzden her belirtirti de internetten araştırıyorum ama yine yok olmayan herkese nasip etsin Allahım

İnşallah 3 yıllık evliyim eşimde varikosal vardi ameliyat oldu hersey yolundaymış o yüzden her belirtirti de internetten araştırıyorum ama yine yok olmayan herkese nasip etsin Allahım
Amin . İnşallah en kısa zamanda alırsınız müjdeyi.
Beslenmenize ve eşinizin beslenmesine dikkat edin ben hiç Bir şekilde zararlı şeyler yemedim meyve suyumu bile evde şekersiz hazırladım bol bol yürüyüş ya da yapabileceğiniz sporları yapın benim fazla kilom yoktu hatta zayifim o yüzden plates ve yoga yapıyorum. İncir kürü havuç kürü hayıt tohumu vs kullandım şükürler olsun aynı ay hamile kaldım bana vesile oldu bunlar neticede doğal şeyler . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim kürleri deneyeceğim

Oy ne güzel mesaj oldu bu inşallah vardır o kadar mutlu olurum ki valla dünyaya duyururum herhalde hamileligimi
Bende tavsiye duyurma
7+2 sadece kendi annem ablamlar öğrendi şuan başka kimse bilmşyor . 3 ay dan sonra kayınvalidemlere söylücem .
Artık ordan yayılır sülaleye

Bende tavsiye duyurma
7+2 sadece kendi annem ablamlar öğrendi şuan başka kimse bilmşyor . 3 ay dan sonra kayınvalidemlere söylücem .
Artık ordan yayılır sülaleye
Yani ilk 3 ay önemli vazgeçtim 3 aydan sonra duyururum ya üstüne vazife olmayan insanlar o kadar soruyo ki artık bıktım yani herkesin çenesi kapansın diye anons etmeyi düşündüm Bi ara (hani hamile olursam )

Reactions: H E
Yani ilk 3 ay önemli vazgeçtim 3 aydan sonra duyururum ya üstüne vazife olmayan insanlar o kadar soruyo ki artık bıktım yani herkesin çenesi kapansın diye anons etmeyi düşündüm Bi ara (hani hamile olursam )
Anlıyorum benım ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim ondan önce kimse sormazdı istemiyorum diyodum ama kaybımdan sonra kimle konussam bebek varmı var mı diye sıkboğaz ediyorlar inat ettim söylemiyorum .

Rabbim inşallah sana da , isteyen herkese denasip eder

Amin kardeşim ağzına sağlık seninde hayırlısi ile kucağına almak nasip etsin Rabbım olamayan herkese versin

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…